Sayfa 264/470 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    o dava ilk yargılamada 1 sene, 1 ay sürdü.....ve karşı tarafın hiç bir hakkı kalmadı.....temyiz etmediler çünkü. tanık hakları yok, yeni delil bildirme hakları yok. asıl dava bittiği için, tedbir isteme hakları yok.......yok oğlu yok.......

4 talepli davanın, işime gelen tek talebini temyiz etmedim, diğer 3 ünü temyiz ettim. 3 ü karşı taraf lehine olan kısım zaten reddedildi......3 üde benim lehime sonuç doğuracak kısmı temyiz ettim.....senin anlayacağın çoktan kazandım....

azıcık bilgin varsa, dava türünü anlamışsındır.

ve O DAVA TARİHE GEÇTİ.......ilerde başına böyle bir dava gelirse, sana taktiği veririm........tedbir kararı bile çıkmadı yargılama esnasında.....doğal olarak, yargılama bitene dek, hiç bir derdim yok........

tazminat hakkım zaten doğmuş durumda........ekstradan......

daha ne olsun....

halende anlayamadıysan özelden mesaj at sana anlatayım......
    Dava turunun önemi yok tanık diyorsun dosya gelecek 4 ay sonra ilk duruşma ilk duruşma da bozmaya uyulacak tanığa tebligat çıkacak 4 ay sonra duruşma ikinci duruşmaya tanık gelmezse zorla getirme 4 ay daha 3. Duruşma hakimlerden biri izin alırsa 4 ay daha sonra tatile denk gelir 4 ay daha sonra tanık gelmez duruşmaya gidiyorum gidiyorum hakim yok diye 4 ay daha sonra sözlu yargılama günü 4 ay daha al sen hesapla ortalama süren bu sonra temyiz 2 yargıtay dolu 2 senede ancak gelir esastan incelerse dosyayı usulden bozarsa 7 ayda gelir

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by halefselef Yazıyı Oku
    Dava turunun önemi yok tanık diyorsun dosya gelecek 4 ay sonra ilk duruşma ilk duruşma da bozmaya uyulacak tanığa tebligat çıkacak 4 ay sonra duruşma ikinci duruşmaya tanık gelmezse zorla getirme 4 ay daha 3. Duruşma hakimlerden biri izin alırsa 4 ay daha sonra tatile denk gelir 4 ay daha sonra tanık gelmez duruşmaya gidiyorum gidiyorum hakim yok diye 4 ay daha sonra sözlu yargılama günü 4 ay daha al sen hesapla ortalama süren bu sonra temyiz 2 yargıtay dolu 2 senede ancak gelir esastan incelerse dosyayı usulden bozarsa 7 ayda gelir

falan olursa, filan olursa, zart olursa, zurt olursa.........benim -se ve -sa ekli kelimelerle işim olmaz........

beyan ettiğim tanığı ZATEN GETİRMEYECEĞİM.....onun yerine 4 ayrı tanık, huzurda hazır bulundurup, dinleteceğim.....yazdığım tanığın, tanıklığından da vazgeçeceğim......

-ki ONLARADA GEREK KALMAYACAK, ZATEN KUZU KUZU ANLAŞACAKLAR.....

ben kazandıktan sonra, temyize giderlerse gitsinler.....temyiz icrayı durdurmaz.....

Ayrıca hem tanığımı, hemde DELİLLERİMİ inceleme ve isteme zahmetine katlanmayan mahkemede, BEN İDDİAMI NASIL İSPAT EDECEKTİM.....resmi belgeler zaten, tanığımın beyanlarına gerek bile bırakmayacak.....KARŞI TARAFIN TANIKLARINI DA YALANCI TANIK DURUMUNA SOKACAK.....

GÖRDÜĞÜN ÜZRE, BEN NORMAL YOLLARDAN GİTMİYORUM......

3.  Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    falan olursa, filan olursa, zart olursa, zurt olursa.........benim -se ve -sa ekli kelimelerle işim olmaz........

beyan ettiğim tanığı ZATEN GETİRMEYECEĞİM.....onun yerine 4 ayrı tanık, huzurda hazır bulundurup, dinleteceğim.....yazdığım tanığın, tanıklığından da vazgeçeceğim......

-ki ONLARADA GEREK KALMAYACAK, ZATEN KUZU KUZU ANLAŞACAKLAR.....

ben kazandıktan sonra, temyize giderlerse gitsinler.....temyiz icrayı durdurmaz.....

Ayrıca hem tanığımı, hemde DELİLLERİMİ inceleme ve isteme zahmetine katlanmayan mahkemede, BEN İDDİAMI NASIL İSPAT EDECEKTİM.....resmi belgeler zaten, tanığımın beyanlarına gerek bile bırakmayacak.....KARŞI TARAFIN TANIKLARINI DA YALANCI TANIK DURUMUNA SOKACAK.....

GÖRDÜĞÜN ÜZRE, BEN NORMAL YOLLARDAN GİTMİYORUM......
    Bekleyip görelim kayıtlarda dursun inşallah sen haklisindir. Sen bu kadar bilirken nasıl tufaya düştün bu hissede onu da ayrıca merak ettim

4.  Alıntı Originally Posted by halefselef Yazıyı Oku
    Bekleyip görelim kayıtlarda dursun inşallah sen haklisindir. Sen bu kadar bilirken nasıl tufaya düştün bu hissede onu da ayrıca merak ettim

252525.jpg

sevgili Kardeşim Müjdat;

beni TUFAYA GETİRDİĞİNİ sanıyo arkadaşlar. 350 milyonluk stok rakamına, çocuklar bile İNANMAZDI...

Onların hayal dünyası, GEN YATIRIM HİSSEDARLARININ kadar büyük değil. Onlar, harrry potter a, yüzüklerin efendisine, elflere, hobbitlere vesairelere inanıyolar.

BÜYÜKLERE MÜJDAT TAN MASALLAR.....kitap yaz , kardeşim sen, BESTSELLER olur.......

5.  Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    252525.jpg

sevgili Kardeşim Müjdat;

beni TUFAYA GETİRDİĞİNİ sanıyo arkadaşlar. 350 milyonluk stok rakamına, çocuklar bile İNANMAZDI...

Onların hayal dünyası, GEN YATIRIM HİSSEDARLARININ kadar büyük değil. Onlar, harrry potter a, yüzüklerin efendisine, elflere, hobbitlere vesairelere inanıyolar.

BÜYÜKLERE MÜJDAT TAN MASALLAR.....kitap yaz , kardeşim sen, BESTSELLER olur.......
    Tebrik ederim süper satış yapmışsın

6. Şirketimiz, 22.01.2018 tarih 2018/4 No'lu yönetim kurulu kararı ile, yetkili değerleme kuruluşu Alternatif Bağımsız Denetim YMM A.Ş. tarafından yapılan 19.01.2018 tarihli raporunda 65.329.863.-TL olarak değerlenen İstanbul Ticaret Sicili'ne 372013 üye numarasında kayıtlı MAS Mümessillik İlaç ve Kimya Sanayi Ticaret A.Ş.'nin paylarının %100'ünü 40.000.000.-TL'ye satın almaya karar vermiştir.
    Şirketimiz, bu iştirak edinim kararı ile, Ülkemiz de bir ilki gerçekleştirip, ilaç sektöründe dışa bağımlılığı azaltma prensibi ile, tamamen Türk mucitlerinin beyin gücünün oluşturduğu patentlenmiş buluşların ruhsatlanarak milli ilaç üretiminde kullanılmasını, fikri varlıkların kurumsallaşmasına ve finansal ürüne dönüşmesine katkıda bulunmayı, yaratılacak kaynaklar ile, milli ilaç üretimini hızlandıracak AR-GE çalışmalarına destek vermeyi amaçlamaktadır.
    Kamuoyunun bilgisine sunulur
    Saygılarımızla.

bakın patron müjdat ın kankası ilaç fabrikası satın almış bizden aldığı paralarla başka bir şirket te köşe dönüyorlar artı yatırım holding de ler bu da görür ileride yuksek rakamları zaten tavan tavan gidiyor

ben hissesini almam tren kaçınca tahta kapanıyor bunun gibi oluyor adamlar kimseye beş kuruş yedirmiyorlar yukardan bastıkları malları geri almıyorlar

7. Cihan Sütşurup da devrede, Artı yatırım sayfasına yapıştırdım. Ona göre...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by mesud Yazıyı Oku
    Cihan Sütşurup da devrede, Artı yatırım sayfasına yapıştırdım. Ona göre...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    beni yeni gördüm ne yaptılar diyordum buradan sattıkları hisselerin paraları ile çünkü 2 sene önce devamlı gen yatırım hissesi sattılar patronun kankaları

meğerse ilaç fabrikası almak içinmiş adamlar buradan aldıkları paraları ilaç fabrikasına yatırmışlar yani başka bir firmada köşe dönüyorlar sonra onu da satarlar başka bir firmaya giderler böyle firmalar çok borsada sonrası yok bunların tahtaları kapanınca iş bitiyor geri dönüş imkansız gibi oluyor

iflas ile geri dönüşü imkansız hale getiriyorlar çbs boyalar gibi emsanlar gibi raks lar gibi hisse mezarlığı oluyor borsa bu tip kurnaz insanlar yüzünden

Sayfa 264/470 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •