Sayfa 313/872 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon
Arama sonucu : 6973 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: BANVT - Banvit

Banvit fason üreticilerin ödemelerini 8 haftadan 4 haftaya indirdi.(19.01.2018) fason üretici kümeslerin dezenfeksiyon ücretlerini ve işçiliğini artık Banvit karşılayacak (100 bin tavuk için 3.5 bin tl maliyet ).
    boykota gelince kömüre gelen %50 zam altlık materyeli olarak kullandığımız prinç kabuğuna gelen % 150 zam fason üreticilerinin belini bükmüştür. bu sebeble entegre firmadan zam istenmektedir. tavuk başına 50 kuruş gibi. şu anda benim birliğim izmir birliği ( izketbir ) 10 milyon kapasite üreticinin imzasını almış ve bu şahıslar kümeslerine civciv sokmayacaktır. tabi bu 10 milyonuın ne kadarı Banvit üreticisi fikrim yok.balikesir ve manisa birliği de bu boykota katılıp imza toplamaya başlamıştır. imza verenlerin %20 si civciv sokmasa sektör ciddi zarar görür.bizde hakkımızı istiyoruz. benim 100 bin kapasiteli kümesim var . bu kümesin kurulum maliyeti 3 trilyon civari. her sürüden (2 ayda toplam ) 100 ile 150 bin arası ücret alıyorum. maliyetim 80 ile 90 bini buluyor. Cok zor bir iş ve riski büyük. Tavukları rahat ettirmek kuru temiz ortamda bakmak için kış döneminde 100 ton kömür yakıyorum.tavuk satış fiyatının %5 i kadar zam istiyoruz. olay bundan ibaret.

2.  Alıntı Originally Posted by syncelik Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun iyi yerden nasiplendin. Diğer hisselerden tahtamıza kar taşıdın inşallah. sakın olaki Banvitten aldığın karı başka tahtalarda vermeyesin.
    Biz burada işkenceye devam.
    ssss
    bakalım nasip ne olacak dostlar..banvit her şekilde alınıp tutulabilecek bir hissedir..geçmişte 21,60 lardan 24,66 ları görecek kadar agresif bir çıkış yapmış idi...bu potansiyel hala da var dostlar...bakarsınız bilançoları satın almaya başlar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by ssregitoss Yazıyı Oku
    Banvit fason üreticilerin ödemelerini 8 haftadan 4 haftaya indirdi.(19.01.2018) fason üretici kümeslerin dezenfeksiyon ücretlerini ve işçiliğini artık Banvit karşılayacak (100 bin tavuk için 3.5 bin tl maliyet ).
    boykota gelince kömüre gelen %50 zam altlık materyeli olarak kullandığımız prinç kabuğuna gelen % 150 zam fason üreticilerinin belini bükmüştür. bu sebeble entegre firmadan zam istenmektedir. tavuk başına 50 kuruş gibi. şu anda benim birliğim izmir birliği ( izketbir ) 10 milyon kapasite üreticinin imzasını almış ve bu şahıslar kümeslerine civciv sokmayacaktır. tabi bu 10 milyonuın ne kadarı Banvit üreticisi fikrim yok.balikesir ve manisa birliği de bu boykota katılıp imza toplamaya başlamıştır. imza verenlerin %20 si civciv sokmasa sektör ciddi zarar görür.bizde hakkımızı istiyoruz. benim 100 bin kapasiteli kümesim var . bu kümesin kurulum maliyeti 3 trilyon civari. her sürüden (2 ayda toplam ) 100 ile 150 bin arası ücret alıyorum. maliyetim 80 ile 90 bini buluyor. Cok zor bir iş ve riski büyük. Tavukları rahat ettirmek kuru temiz ortamda bakmak için kış döneminde 100 ton kömür yakıyorum.tavuk satış fiyatının %5 i kadar zam istiyoruz. olay bundan ibaret.
    kardeş istediğiniz zam hiç de çok değil ama özel sektör çok zor...kendisine hizmet edenlerin etinden,sütünden,yününden hatta gübresinden bile fayda sağlamadan bir kuruş fazla vermiyor...kapitalist sistemde ne yazık ki pek de hak hukuk yoktur..gönlümüz her daim emekçiden yanadır dostum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. banvit en son 9 ocakta 6,6 milyon tl lik işlem hacmi yapmış (alış eşiği ) ve o sırada fiyatı 22,50 iken sonraki gün çok sert bir alış tepkisi vermiştir...sonraki gün 22,50 den 24,44 ü görecek kadar çıkmış ve o sırada tam da 47 milyon tl lik işlem hacmi yapmıştır ( satış eşiği )..

satış eşiği yaşandığından beridir fiyat ile birlikte işlem hacmi de düşüyor...sırası ile 9,5 8,8 18,8 11,4 6,7 7,5 5,4 milyon tl lik
    işlem hacimleri oluşmuştur...bu gün ise gün şu ana kadar işlem hacmi 4,3 milyon tl dir..görüldüğü gibi bu gün en düşük işlem hacimleri yaşanmaktadır...fiyat olarak da zaten geçmişte 21,50 gibi tepki verdiği yerlere inmiştir...

kısacası bir iki yönden hisse dibine ulaşmıştır...bundan sonraki süreçte tepki verme olasılığı yüksektir...

5. Üstteki resim birleşik Arap emirliklerindeki banvit reklamı.. :) alttaki resim ise Dubaideki banvit fiyatları.. Para birimi dirhemdir. 1 dirhem 1.04 TL dir..

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. banviti alanların en büyük amaçları banviti ihracat merkezi yapmak idi..yakın zamanda japonyaya ihracat yaptıklarını öğreniyoruz...ileride çine ihracat da hedeflerdendir...doğu ve uzak doğu önemli bir pazardır...ihracatı arttıkça karı da artacaktır...

7.  Alıntı Originally Posted by ssregitoss Yazıyı Oku
    Bugün görüştüğüm banvit halkla ilişkiler birimi temsilcisi, yaşanan krizle ilgili anlaşmaları olduğu şirketlerle herhangi bir sorun yaşamadıklarını ifade etti... ytd.

8. Nerde bana laf atanlar
    Spek market mi geziyor
    Yok civciv mi sayiyor
    Sadece guluyorum.....
    İs yatirim niye satista onemli olan o konu... Ona yorum yapin....

Sayfa 313/872 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •