Sayfa 313/690 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

genel kurulda sana bol başarılar dilerim

ne topik miş be herkes atıp tutuyor

bol bol atmalar tutmalarınız olsun

4.  Alıntı Originally Posted by bay kanki Yazıyı Oku
    dal y...k ne dyon sen
    ben isim vermeden yazdım ama senin üstüne alınmana sevindim. demek ki bu naneyi yediğini az çok anlamışsın bundan sonra buralara gelip atıp tutmaman dileğiyle.

5. Sayfamız da bir deli eksikti o da oldu. Hayırlı olsun...

6.  Alıntı Originally Posted by bay kanki Yazıyı Oku
    ne topik miş be herkes atıp tutuyor
    ...

7. Baykanki buraya geldin hiç tanımıyormuşsun gibi bu hisse alınır mı, gider mi diye görüş istedin. Sonra bi baktık Cenkin huyunu suyunu herkesten iyi biliyorsun. Adama meydan okumaya başladın. Şimdide kalkmış ne haliniz varsa görün diye millete çatıyorsun. Zaten senin bir faydanı görmedik ki zararın olsun. Yaklaşımına bakınca elinden birşeyin gelmediği anlaşılıyor. Ha yapabileceğin birşey varsa buyur yap. Yoksa biz bu hisseyi zaten silmiştik. Hep beraber beklemeye devam ederiz. Ta ki Cenk efendinin gönlü olana kadar

Hepsi hava civa.. az üstüne gidene uşaklık muamelesi yapıyor.. Belli ki kendisi birilerine uşaklık ediyor.. Elinde imkanı olan her türlü hesap sorar, ama bu kaderine razı görünümü çiziyor...yersek....ya da Cenk’in müptelası olmuş..Dün deveye diken insan bilmem ne demişti.. ona binaen müptela...sanki şu güne kadar hisse uçuyordu, onun sayesinde ayakta duruyorduk, şimdi ne haliniz varsa görün diyor...diğer taraftan da biliyorum bunu , ihtarname geri çekildikten sonra millet az üstüne gidince küfürler edip yazdığı tüm mesajları silerek ayrıldı.. oysa çok masum bir soru sorulmuştu : “ne karşılığında anlaştın?â€... Madem deveye diken insana Cenk ise eyvallah.. Bende milyon lot yok, hatırı sayılır oy da yok... herzaman diyorum; azdan az çoktan çok gider.. hala atıp tutmaktan bahsediyor, şöyle bir geriye baksa görecek atıp tutmayı kimin yaptığını...hiçbirimiz , el öptürmekten, don almaktan, cenki paraya boğmaktan falan bahsetmedik... kendileri İki-üç aydır esip gürlüyor sadece ,
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Sayfa 313/690 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •