Sayfa 793/1001 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,337 - 6,344 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Konu komsu vatandas taksici simitci...
    Dolar endeksi düşüyor demeye basladi...hayirolsun

Alıntı Originally Posted by latino Yazıyı Oku
    Kafamda deli sorular!! İrlanda'lılar Avrupa'nın zencileri ise biz neyiz?
    Ayıp oluyor ırkçılık yapmaya ama Avrupanın ZENCİLERİ bizimkilerin yanında bildiğin KRAL....

3.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Mart ayinda ulkeme kesin donus yapiyorum yeter gurbet artik dedim bir de baktim iskandinavya turu filan cift kisilik odada tek kisi 1650 eur = 7500tl filan ediyor, turkler heralde edirneden oteye biraz zor gider...
    doğrudur TR nin %80'i için ipsalanın ötesi. hele ABD gibi uzak bölgeler imkansız. Dünyayı gezemeyen kişi her daim dar görüşlü kalır.

Dun dokuman islerine bakan nepal li vardi, o diyordu abi iste bizim ulkede 600 rupi bi pantalon 250 rupi bi hamburger (pahali artik gecinemiyoruz vs), dedim sen bizim fiyatlari gorsen napacan, bi kac kontrol yaptik bize gore 2.5 kat ucuz lar ..........

Gidelim mi arkadaslar...

Kafamda deli sorular!! İrlanda'lılar Avrupa'nın zencileri ise biz neyiz?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Ayıp oluyor ırkçılık yapmaya ama Avrupanın ZENCİLERİ bizimkilerin yanında bildiğin KRAL....
    Diyorum ya kafamda deli sorular, bizde Suriye'li göçmenlerin yanında KRAL'ız..

Pozitif düşün pozitif olsun!!
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Diyorum ya kafamda deli sorular, bizde Suriye'li göçmenlerin yanında KRAL'ız..
    Acaba?

7.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Dun dokuman islerine bakan nepal li vardi, o diyordu abi iste bizim ulkede 600 rupi bi pantalon 250 rupi bi hamburger (pahali artik gecinemiyoruz vs), dedim sen bizim fiyatlari gorsen napacan, bi kac kontrol yaptik bize gore 2.5 kat ucuz lar ..........

Gidelim mi arkadaslar...
    ABD'de taksiciye bizim benzin fiyatını söylediğimde bana deli gözüyle bakıp inanmamıştı.... TR çok çok pahalı bir ülke. Bu pahalılığın nedeni üretmeyip yangelip yatan geniş kesime üreten kesimden olan sermaye transferi. 2002 yılında üretimsiz kesim iktidara gelince bu düzen kuruldu.

8.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Konu komsu vatandas taksici simitci...
    Dolar endeksi düşüyor demeye basladi...hayirolsun
    Sen hangi sınıfa giriyorsun?
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Sayfa 793/1001 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •