Sayfa 116/365 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon
Arama sonucu : 2916 madde; 921 - 928 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1. Arkadaş nasıl bir kumpasın içindeyiz.Hektör kim...Teft 34 nickli arkadaş sen ne çok bu hissede detay biliyorsun. Yoksa spek senmisin...anlayamadım bu işi?

2.  Alıntı Originally Posted by ortakakıl35 Yazıyı Oku
    Arkadaş nasıl bir kumpasın içindeyiz.Hektör kim...Teft 34 nickli arkadaş sen ne çok bu hissede detay biliyorsun. Yoksa spek senmisin...anlayamadım bu işi?
    arkadaşım, hisseye düşüşte yakalanmış olmanın suçunu ende veya bir başkasında arama. ben DETAY bilmiyorum, sen hiç bir şey bilmiyorsun? hiç kızma kırılma..tubalet kagıdı almadın, HİSSE SENEDİ aldın. insan biraz araştırır, okur öğrenir sorar sorgular. ben burda yazdıklarımın hiç birini bir yerimden uydurmuyorum. bu adamlarla da bir ilgim bagım yok. sana sabah da yazdım. elinin altında google yoksa ben geleyim kurayım bilgisayarına bir google da söylediğim adamı bir yaz, gelen sayfaları aç oku ögren. benim burda yazdıklarımı göreceksin. yani bu bilgilere ulaşmak için spek olmak veya gaipten sesler duymak gerekmiyor. ne ilgim var da şimdi bana spek sensin falan diyorsun? insanı bilgi paylaştıgına da pişamn etmekte bu site üyelerinin üstüne tanımam..

3. ha tahtanın takası ile ilgili derinliği ile ilgili bilgileri de zahmet edip forex matriks bişey alırsan orda duruyorlar zaten, gün gün işlemlere derinliklere baktıgında o bilgiler de orda.

4. gidip garanti bankası almadın akbank almadın koç holding almadın. ha garanti bankasına güvenip garfa aldıysan bu adamların bu tahtada böyle cirit atıyor olmalarının hesabını da benden degil git garanti bankasının üst yönetiminden sor..

5. bilgi paylaşmak da suç hakikaten anlamak zor bazen sizleri..

6. Bilgiyi paylaşta.Google hektör diye yazınca bişey çıkmıyor.Neyse boşver .Şu kağıt çıksada herkes rahatlasa.

7.  Alıntı Originally Posted by ortakakıl35 Yazıyı Oku
    Bilgiyi paylaşta.Google hektör diye yazınca bişey çıkmıyor.Neyse boşver .Şu kağıt çıksada herkes rahatlasa.
    hektör degil. "hektor as" yaz. bunu yazınca facebook profilini bulacaksın. twitter ın da arama motoruna hektor as yaz tweetlerine ve yanıtlarına bak orada garfa öneren yorumcularla küfürleşmelerini göreceksin. bu suç teşkil edecek paylaşımlarını siliyor daha sonra ama şimdi girsen gine bişiler var. hiç olmadı mynetten takip ediyorsun anladığım kadarı ile orada kullanıcılarda hektoras diye arat 100 sayfadan fazla sonuç gelecek. bol kazançlar tekrar..

8. şu hektor mu ne ise artık sayesinde ortalamam düştü beklerim artık garfanın speğinin keyfini ytd.

kafama göre döndünya

Sayfa 116/365 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •