Artan

12,32 10 18:10
133,10 10 18:10
17,95 9.99 18:10
83,65 9.99 18:10
16,25 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

3.600.000,00 -10 18:10
37,48 -9.99 18:10
289,00 -9.97 18:10
4,07 -9.96 18:10
28,32 -9.87 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.468.048.809,25 18:10
6.326.164.607,21 18:10
5.831.811.390,32 18:10
5.767.830.718,38 18:10
5.524.156.276,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8390 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Geçen yıl ağustos ayında bir proje çıkmıştı, ismi proxy card. Telefonlardaki NFC'i kullanarak alış-veriş yapmanızı sağlayan, bankamatik kartı şeklinde bir coin cüzdanı. İcosunda toplam iki(2) eth toplanmıştı. Dolayısıyla proje ertelendi ama ico bitiminde yine de etherdeltada listelendi. O zaman kenarda dursun diye 0.05eth verip 10k almıştım. Adamlar eBitcoin ile ortak olup projeyi raftan indirmişler ve 30 Ocak tarihinde mobil uygulamayı yayınlayacaklarmış. Bunlar adamı zorla zengin eder.

2.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Geçen yıl ağustos ayında bir proje çıkmıştı, ismi proxy card. Telefonlardaki NFC'i kullanarak alış-veriş yapmanızı sağlayan, bankamatik kartı şeklinde bir coin cüzdanı. İcosunda toplam iki(2) eth toplanmıştı. Dolayısıyla proje ertelendi ama ico bitiminde yine de etherdeltada listelendi. O zaman kenarda dursun diye 0.05eth verip 10k almıştım. Adamlar eBitcoin ile ortak olup projeyi raftan indirmişler ve 30 Ocak tarihinde mobil uygulamayı yayınlayacaklarmış. Bunlar adamı zorla zengin eder.
    Yapmayın sayın enfakturs olani var olmayani var...size paraciklar bize yokuşlarda susamak....)))

Önümüzdeki ay kerestecilik yapan bir arkadasimla rusyaya gidecem ilk defa..ne dersiniz sayin saşa dürzüsünü bulup konuşayimmi yaparmi bize bi waves kiyak....)))

3.  Alıntı Originally Posted by krokodil Yazıyı Oku
    Yapmayın sayın enfakturs olani var olmayani var...size paraciklar bize yokuşlarda susamak....)))

Önümüzdeki ay kerestecilik yapan bir arkadasimla rusyaya gidecem ilk defa..ne dersiniz sayin saşa dürzüsünü bulup konuşayimmi yaparmi bize bi waves kiyak....)))
    Sayın Krokodil, alıp beklemiyorsunuz ki ben ne yapayım. Elinizdeki malı ucuzdan veriyorsunuz. Waves yarı türk sayılır, saşa coinleri türklere kitledi valla. Bizimkiler hala uçacak, kaçacak diye ağlaşıyorlar. Üç ay önce merkezsiz borsayı aktif hale getirmeleri gerekiyordu, hala yapamadılar. Birkaç ay önce ofislerinden bir fotoğraf paylaşmışlardı, tüm ekip büroda montla oturuyordu; bu fotoğrafı görür görmez 2usd'den aldığım wavesleri 14usd'den sattım. Neyseki saşa şimdi bir miktar waves bozmuş, belki büroya kombi falan almıştır, öyleyse yükselişi yakındır. Ben ucuzdan bir miktar aldım.

4.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Sayın Krokodil, alıp beklemiyorsunuz ki ben ne yapayım. Elinizdeki malı ucuzdan veriyorsunuz. Waves yarı türk sayılır, saşa coinleri türklere kitledi valla. Bizimkiler hala uçacak, kaçacak diye ağlaşıyorlar. Üç ay önce merkezsiz borsayı aktif hale getirmeleri gerekiyordu, hala yapamadılar. Birkaç ay önce ofislerinden bir fotoğraf paylaşmışlardı, tüm ekip büroda montla oturuyordu; bu fotoğrafı görür görmez 2usd'den aldığım wavesleri 14usd'den sattım. Neyseki saşa şimdi bir miktar waves bozmuş, belki büroya kombi falan almıştır, öyleyse yükselişi yakındır. Ben ucuzdan bir miktar aldım.

yaw arkadaş hırsızın hiçmi suçu yok..her gün kötü bir haber her gün cüzdanlara çöküş..gelde ordan oraya satıp durma..)

Waves, Kazakistan'da bulunan Astana Uluslararası Finans Merkezi IFCA ile stratejik bir ortaklık kurdu.

Bu mutabakat zaptı CryptoHQ etkinliğinde, Waves'in de var olduğu Davos'ta (İsviçre) düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu çerçevesinde imzalandı. Ortaklığın amacı, en yeni blok zincir teknolojilerini kullanan finansal teknolojiler için gelişmiş bir ekosistem yaratmaktır.

şimdi bu haber bize gerekli olan 4 nal ile bir semerin tek nalımı oluyor..doktor bey..waves 100 dolar olurmu yardım edin enfakturs bey..:=)))))))))

5.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    valla şimdi rahatladım..dur dur valla rahatladım..hayvanlar aleminde bile herkes kendi hemcinsi ile geziyor..kurt kurt ile koyun koyun ile..madem waves in yarısı türk..ölene kadar hold ulan...))) kendi ırkdaşlarımla kader birliği yaparım..tamam son kararım..200 dolara kadar durmak yok yola devam...ahahhahahahahahahahha

6. şubat ayında yekatarinburga gidecem birde rus metres tutayım tam olsun mk.....ahahhaahhahaah

7.  Alıntı Originally Posted by krokodil Yazıyı Oku
    valla şimdi rahatladım..dur dur valla rahatladım..hayvanlar aleminde bile herkes kendi hemcinsi ile geziyor..kurt kurt ile koyun koyun ile..madem waves in yarısı türk..ölene kadar hold ulan...))) kendi ırkdaşlarımla kader birliği yaparım..tamam son kararım..200 dolara kadar durmak yok yola devam...ahahhahahahahahahahha
    Abicim 10 numarasın ya)) çok güldürüyorsun Allah ta sizi Komodo da ve Waves de güldürsün...

Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Amin amin gerçektende öyle haklısınız : )
     Alıntı Originally Posted by possedion Yazıyı Oku
    Abicim 10 numarasın ya)) çok güldürüyorsun Allah ta sizi Komodo da ve Waves de güldürsün...

Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •