Sayfa 106/958 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon
Arama sonucu : 7658 madde; 841 - 848 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by waktanw Yazıyı Oku
    Değrli kardeşim LİON 21 nazik yorumunuz için teşekkür ederim.Benim yorumumu eleştiriymiş gibi algılamanıza üzüldüm doğrusu. Aksine rezil kağıttaki tüm olumsuzluklara rağmen yinede özellikle sayfada yeni gördüğüm arkadaşların yeni beklenti haberleri vermesinden memnunum ama 2 senedir hep beklenti içinde olduğumuz için GÜZEL BENİM OLMADIKÇA(rezil kağıtta tırmanış görmedikçe) artık beklenti haberlerine fazlaca güvenemiyorum şahsen.İnşallah sizinve diğer arkadaşların haberleri tırmanış nedeni olurda hep beraber nemalanırız.Hoşçakalın.
    teşekkür ederim sayın waktanw

2. kına bulun kına. bist 120 olacak. bunlara da kına lazım olacak.

3. şimdi bist bi düzeltme yapsa bizim ki hoooop düşer diye diye herkes korkuyor bu hisseden. gelen de vur kaç yapmak için geliyor. lan tahtada sahip te kalmamış dedikçe satan kaçıyor. ytd

4. ne mektup geliyor ne haber senden. söyle de bilelim. uçan mı. kaçan mı. yoksa duran mı kazançlı.

5. Bari göltastan biraz etkilense

6. 7,85 üstende kalma şartı ile bir yakışıklı yeşil bar daha yapmaya istekli gibi.
    Yoksa bu günkü bar ile yetinecez

7. Güç dengesinin değişeceğini söylemiştim.speği küçümsemişim.adam daşşş.klı çıktı vesselam.

8. En küçük dirence dokunduğu an pin pon topu gibi hemen salıyor. Bir defada yık geç be kardeşim. Bu kadarmı adisin.

Sayfa 106/958 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •