-
.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
.
-
Mustafa bu takası kimin için atıyorsun in cin top oynuyor başlıkta zaten
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Bu arada bu sene dünya kupası Rusya’da orada ki otellerin gelirleri zirve yapar mı acaba .
Bunu satın alır mı piyasa .
Bu arada akfen mühendislik holding geri devrediyor .
İlk devirde *2 oldu bu devirde de *2 olabilirse şayet düz hesap 5 te biter bu iş gibi geliyor [emoji23][emoji23]
Ama güzel taktik tebrik etmek lazım bu patronu önce devret sonra borçlandır devir et birşeyleri sonra geri al firmayı devir ettiğinden .
Zaten Karaköy %30 ortaklık payı var şirketin Oranın yeniden değerlemesi gözükmüyor o yüzden sanırım [emoji2][emoji2][emoji2]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
.
-
-
Takas Verisi

Originally Posted by
MedwiG
Güncel takas verisi paylaşabilir misiniz.
İlave olarak trend ile ilgili yorumu olan varsa sevinirim.
Selamlar,
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri