Sayfa 90/591 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon
Arama sonucu : 4723 madde; 713 - 720 arası.

Konu: EGSER - Ege Seramik

1. Ne oldu böyle 112.000 lotla -%10

2. Tombul gotun biri sanirim,
    Bu kadar olurmu be,
    5/10 bin lotlar virman yiyor,surekli,ne bu anlasilmaz,
    Yil sonu bilanco sanirim iyi gelecek,

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bendeki pasta daha değişik...
    Sanki bu biraz yanıltıcı..denizin satışı yok..sirf 4.24 e kadar veren o...canlı csnlı girdiği için..çok hissettik

Satan aracı kurumlar
    Yatırım 126.500
    Strateji 118.500
    Merlinc. 99.500
    Deniz. 89.500
    Vakıf ya. 47.500
    Diger. 113.500

Bende olan pasta gün sonu bu

5.  Alıntı Originally Posted by cumba kuka Yazıyı Oku
    Tombul gotun biri sanirim,
    Bu kadar olurmu be,
    5/10 bin lotlar virman yiyor,surekli,ne bu anlasilmaz,
    Yil sonu bilanco sanirim iyi gelecek,

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    9 aylık bilanço gayet güzel gelmişti. 12 aylık bilanço çok daha iyi geleceğini düşünüyorum.
    Bunu bilen Spek bilanço öncesi tahtada korku algısı yaratmaya ve dökebildiği kadar küçük yatırımcıyı dökmeye çalışma çabası olarak görüyorum. Yıl sonu bilanço açıklandığında bakalım nasıl tutacak.
    Zaten bilanço gelmeden 1-2 hafta öncesi toplamaya başlar o zamana kadar ne dökebilirsem diye uğraşıyor.
    4,24'e kadar verdiği malı 1-2 hafta kala 5,50'den geri alır. Bu işler yıllardır hep böyle hissene güveniyorsan gerisi hikaye sonuçta su akar yolunu bulur bunu da kimse engelleyemez. Hisse 9 aylık bilançoda gördüğü 4,93 seviyesine bile gelemedi hep baskı hep baskı ama nereye kadar? Bilanço ile beraber demekki çok çok iyi yerlere gidecek ki bu kadar silkeleme olmakta bence ederi 7 üzeridir hep beraber bekleyip göreceğiz herkese bol kazançlar. Yatırım Tavsiyesi Değildir.

6. "hayra yoralım da hayırlı olsun" der büyüklerimiz.
    şimdi şöyle düşünelim: verilen bilgiye göre dün4.24 e kadar veren deniz yatırımmış.Diyelim ki deniz yatırım egser almak istiyor,dünkü 4.70 lerden almaya kalksa egser bir anda 5 tl direncini zorlar,alamaz.Onun için önce sığ piyasada satıp sonra sattığının 5-10 mislini alışı zamana yayarak 5 tl'ye bile gelmeden topayabilir.İyi bir bilanço ile de yüksek karla satabilir.
    Tabi bu benim senaryom,olumsuz beklentiler nedeniyle hazır fiyat uygunken,bu karışık siyasi ortamda elimdekileri kar ile satayım da demiş olabilir.Ama bir anda -%10 a yapıştırması ilginçti....doğrusu o andaki işlem miktarını merak ettim.

7.  Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    "hayra yoralım da hayırlı olsun" der büyüklerimiz.
    ......doğrusu o andaki işlem miktarını merak ettim.
    4.54 sonra aşağıya doğru bomboştu, aşağı yukarı her kademede sadece 2.500 adet alış vardı (finans ve/veya ak yatırımın alışları).
    O alışlara geldi, işlem 17.57,43'de oldu, zaten devre kesici geldi.
    Keşke ekran görüntüsü alsaydım.
    Yatırım tavsiyesi değildir, yazdıklarım şahsi düşüncelerimdir.

Sayfa 90/591 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •