Sayfa 374/948 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474874 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,985 - 2,992 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. 26 Ocak 2018 - 09:15 www.borsagundem.com
    TweetlePaylaş+1LinkedinWhatsApp
    BofA Merrill Lynch'in raporuna göre hisse senetleri, 2013'ten bu yana görülen en güçlü satış sinyalini veriyor
    Yatırımcılar, bilanço döneminin olumlu bir başlangıç yapması ve küresel hisselerin zirve görmeyi sürdürmesi ile, geçtiğimiz hafta hisse senedi fonlarına rekor düzeyde giriş gerçekleştirdi. Bir göstergeye göre bu durum 2013'ten beri görülen en güçlü satış sinyaline katkı sağlıyor.
    Bank of America Merrill Lych'in (BofA) EPFR Global verilerine dayandırdığı araştırma raporuna göre yatırımcılar, 24 Ocak ile biten bir haftalık sürede hisse senetlerine 3.2 milyar dolarlık giriş gerçekleştirdi. Aktif yönetilen hisse senedi portföyleri, teknoloji fonları ve enflaasyon korumalı hazine tahvilleri rekor düzeydeki sermaye girişinden payını aldı.
    BofA'ya göre ABD hisselerine 7 milyar dolarlık giriş olurken Avrupa hisse senetlerine 4.6 milyar dolarlık (37 haftanın en yükseği) yatırım yapıldı. Gelişen piyasa hisse senetleri 8.1 milyar dolarlık fon çekerek veri setindeki en yüksek ikinci giriş oldu.
    BofA stratejistleri riskli varlıklara yönelik güçlü talebin etkisiyle uyarıda bulunuyor. Stratejistleri hisse senedi piyasasında -en azından S&P 500 Endeksi'nde- ilk çeyrekte “taktiksel çekilme†öngörüyor.
    Rapora göre bankanın “Bull &Bear†göstergesi 2013 yılından bu yana görülen en güçlü satış sinyalini veriyor.
    Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Abi ne haber ya geçen bir arkadaş, varsa bir tane daha bunun gibi hisse söyleyin diye çok iddiali bir şey demişti
    Eee hatırladım demişti
    Ne yaptın bulabildinmi
    Yok valla bulamadım
    E senin elinde bir hisse vardı , onuda çok güzel diyordun
    Evet oda güzel
    İki dilber arasında seçim yapmak gibi gir şey oldu , ben fazla dile düşmemiş olanı seçtim
    Anlamadım abi ama galiba elindeki hisseyi satmış gibisin
    Evet öyle yaptım
    Yatırımcı dediğin hızlı karar vermeli gözü pek olmalı , at üstünde koşan avı vurabilmeyi başarabilmelidir , yoksa hep av kovalar durur eve eli boş döner
    E koşan av diyorsunda bu da koşmuyorki
    Yok bu koşmak üzereyden gözlerine güçlü bir ışık , (avcılarda olur lamba )tutulmuş tavşanı düşün , onun gibi gözleri kamaşmış , yakalaması kolay oldu
    Abi hep tam benim anladığım tarzda konuşuyorsunda , bizde bir laf vardır ' Erken öten horozun başını keserler
    Yok ben yaş tahtaya basarak o kadar düşüp kalktım ki , artık akıllandım
    E bari şu hisseyi anlat aklıma yatarsa bende alayım
    Bak eski hissemde anlatmıştım temel analiz yapmak , ucuz bulduğunu almak , sonra onun ucuz olduğunu büyük yatırımcıların görmesini beklemek felan
    Hatırlıyorum abi
    Bunu öyle çok beklemeye gerek yok fazla sırıtıyor , kabak gibi mi desem , gökteki yıldız gibi mi bilemedim
    O kadar yani
    Evet o kadar bak ben sana kısaca şunu söyleyeyim, hani piyasada belli kriterler vardır, onlara bakarak ucuzu bulursun demiştim
    Demiştin abi bunda ucuz olarak en çarpıcı şeyi söyle bari
    Bakkal hesabı yapalım , bir firmanın yıllık cirosu ne kadarsa o kadar piyasa değerine ulaşır ,bu hissenin 2017 cirosu en kötü ihtimalle 220.mn'a ulaşır, hisse 80/ 85 mn. arası bir piyasa değerinde dolaşıyor , kabaca 3 te 1 bu haliyle ucuz, birde bu adamlar üç yılda 1 milyar ciroya ulaşacağız diyorlar
    Abi kafamda şöyle bir hesap yaptımda çok manyakça bir rakam çıktı, 80. mn. nere, 1 milyar nere
    Sen 1milyar piyasa değerini boş ver . 3'de bir piyasa değerini hesapla , ne gördün bak
    Abi ben bu hisseyi alırım
    Ben sana bakkal hesabı yaptım, forumda İZCİ dostuma kafana takılan soruları sorabilirsin, anlaşılır bir dille anlatır hiç üşenmiyor mübarek, çıkarı neyse anlamadım , birde arkadaşlarla birlikte kazanırsınız demesi varki çok bilinmeyenli denklem
    Başka kimler var abi
    knoks var. Bugün alacacaksan bugün al cümlesiyle, ve bir soruma cevap vermesiyle tanıştıtk, daha birçok kişi var , forumda görünce anlarsın derin finansal analiz yapıyorlar
    Birde finansal okur yazarlığın varsa KEKO dostumu tanıyorum çok iyi hisseleri çok önceden yakalamasıyla tanırım kendisini , onun gibi finansal anallz yapan çok arkadaş var henüz kendilerini tanımıyorum , tanışacağız inşaALLAH

Ben yolculuk yaparken hep koridor tarafını seçiyorum neresi müsaitse teker üstü olmasın yeter , her molada sigara içmeye iniyorum ,kolay olsun yanımdaki bana yol verirken rahatsız olmasın diye....

Haydi bana eyvallah ....... görelim mevla neyler , neylerse güzel eyler...YTD
    Soyledıgınıze gore arena bılgısayarın 48 TL olması gerekır. satısı kadar pıyasa degerı olması lazım savı her zaman dogru olmayabılır. ozellıkle elektronık toptan ısınde....

Kod Kapanış (TL) satısı kadar pd olursa
    ARENA 4,32 47,81
    ARMDA 6,47 52,92
    BIZIM 7,88 38,00
    BMEKS 0,29 2,41
    DOAS 8,58 49,17
    SARKY 3,32 17,75
    TKNSA 5,66 26,73
    ULUUN 2,81 15,06

3.  Alıntı Originally Posted by inhibitor Yazıyı Oku
    Soyledıgınıze gore arena bılgısayarın 48 TL olması gerekır. satısı kadar pıyasa degerı olması lazım savı her zaman dogru olmayabılır. ozellıkle elektronık toptan ısınde....

Kod Kapanış (TL) satısı kadar pd olursa
    ARENA 4,32 47,81
    ARMDA 6,47 52,92
    BIZIM 7,88 38,00
    BMEKS 0,29 2,41
    DOAS 8,58 49,17
    SARKY 3,32 17,75
    TKNSA 5,66 26,73
    ULUUN 2,81 15,06
    Temel verilerini karlılığını yazmadım , bir çoğu pazarlama şirketleri alıp satıyorlar üretmiyorlar.... sarkuysan la uluun yatırım yapıla bilir şirketler

4. Bugün hareket iyi
    Son düzenleme : mastori; 26-01-2018 saat: 10:08. Sebep: Yanlış yazi

5. harekat başladı mı yoksa???

6. Sn kitapci0 Sn İzciden sonra sizinde bu türlü paylaşımlarınızı okumak gerçekten çok keyif verici.

7.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Sn kitapci0 Sn İzciden sonra sizinde bu türlü paylaşımlarınızı okumak gerçekten çok keyif verici.
    Ustanın eline su dökemeyiz ya karınca misali katkıda bulunmaya çalışıyoruz , dilimizin döndüğü kadar...

Sayfa 374/948 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •