Sayfa 325/871 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. daha ilk yarım saatte yaptığı işlem hacmi neredeyse dün yaptığı tüm işlem hacmine ulaştı..bu gün güzel bir gün olacağa benziyor....şu anki fiyatları endeksin 104 bin lerde iken olan fiyatıdır...oysa endeks artık 120 bin oldu...%16 lık bir geri kalmışlık var...tabi endeksteki %16 artış bir çok hisseye %20-40 aralığında yansıyabiliyor...umarım artık bu günden sonra banvite de yansır..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum bu kardeşiniz 12 yıldır borsadadır ve az çok hisseleri tanımıştır...hisselerin en düşük işlem hacimleri hissenin düşüş marjını neredeyse sıfırlar...riskin en düşük anlarıdır o vakitler...hatta yukarı dönüşlerin başlangıçlarıdır o vakitler...bunu tecrübelerime göre söylüyorum ve geçmişte bire bir de çok defa gözlemledik...hatta bazen topik olarak birlikte gözlemledik...:)
    dün böyle bir yorumda bulunmuş idik...herkesin artık umudu kestiği bir vakitte dün ben çok umutvardım...tabi umutvar olmamızın tecrübelerimize ve bilgilerimize dayanan bazı gerekçeleri vardı...beni takip eden dostlar bir topikte yazmaya başladığımı gördükleri anda neden o hissede olduğumu dahi anlıyorlar...fikirlerimi de az çok biliyorlar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. banvit son bir kaç gündür artılı olamıyor...az artılı olduğu günlerde ise ağırlıklı ortalamasının üzerinden bir kapanış yapamıyor...bu gün gördüğü en yüksek yer 21,72 dir ..ağırlıklı ortalaması ise 21,55 tedir...gün sonunda artılı olması iyidir ama asıl olması gereken şey ağırlıklı ortalamasından veya üzerinde bir kapanış yapması olacaktır...bu olmadığı sürece zayıflık devam ediyor diye algılarız...

bu yüzden de bu gün banvitin hem artılı hem de ağırlıklı ortalaması veya üzerinden bir kapanış yapmasını temenni ediyoruz...bu gerçekleşirse dipten çıkış onaylanacak ve ondan sonra da artık yeni çıkışların başladığına kanaat getireceğiz...

bakalım bu gün banvit bunu başarabilecek mi ??

4. 2016 son çeyrek bilançosu 27,02,2017 tarihinde yollanmış...aşağı yukarı daha bir aylık süre var

5. diğer hissem silverline hareketlenmiş dostlar...ben şimdi o topiğe bakayım...umarım bir kaç güne kalmaz banvit hissem de o şekilde hareketlenir...

6. Ne fırıldak senet oldun yaa...

Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Bezdir bakalım nereye kadar bezdireceksin.

8. Özellikle de böyle endeksin uçtuğu günlerde sabırları çok zorluyor.
    Umarım sabrımızın karşılığını alırız.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 325/871 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •