Bunlar hangi yüzle genel kurul yapacaklar? Bunlarda haysiyet varmı? Aldıkları ikramiyeleri nasıl açıklayacaklar? Çok merak ediyorum.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunlar hangi yüzle genel kurul yapacaklar? Bunlarda haysiyet varmı? Aldıkları ikramiyeleri nasıl açıklayacaklar? Çok merak ediyorum.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
az kaldı iş gayrimenkul PDDD de geçecek bizimkini
Aylık alanlar satan
![]()
Oğlun güder,hatun sağarsa koyun olur...Türk atasözü
bir miktar bende satmıştım %50 fazlası ile lotumuzu artırıcaz aslında spekmidir ne ise teşekkür etmek lazım
Bugün sportive deepo mağazasını gördüm Antalya da genelde burası hareketlidir ancak ilk defa tıklım tıklım gördüm diğer mağazalar genelde tenha idi işler iyi herhalde
Bugün Merko'da yapılan işlem benzeri sermaye iştiraki taahhüdü ile borç verme işlemleri yaygınlaşabilir.
Piyasa kalabalıklaşıyor. Trabzon Limanından sonra dev bir arz daha Enerjisa geliyor.
İş Girişim yeni yatırım yapacaksa mecburen dikkatini küçük şirketlere, melek yatırımcıların elindeyken palazlanan
şirketlere çevirmek zorunda. Üst dilimdeki şirketler liginde İş Girişim kolay kolay yer alamaz.
Neyse, şirketi biz yönetmediğimize göre dert de etmeyeceğiz.
Mali tabloların açıklanması haftaya kaldı.Geçen yıl yayınlanan faaliyet raporu yaldızlı pekiyi idi.
Sizi temin ederim ki sonrasında fiyatı 5 kat artan şirketlerin raporlarından daha göz alıcıydı.
Bilgece sözler ve yanısıra ustalıkla yerleştirilmiş resimlerle dolu keyifli bir rapordu.
Küçük bir kusuru vardı, şirketlerin gerçekte ne durumda olduğuna ilişkin pek de yardımcı olmuyordu.
Bu yılki raporlardan beklentimiz bilgelikten biraz ödün verilip şirketler hakkında daha aydınlatıcı bilgi
verilmesi.
şirketlerin durumu bizi çok ilgilendirmemeli aslında bu yatırım ortaklığı ise PDDD ön planda olmalı satış büyüme gibi durumlarla düşeceğide aşikar büyük bir gruba ait 0.45 oranı başka yok herhalde
yapılacak iş öncelikle personel sayısı 3 e indirilerek ikramiye kaldırılmalı iş bankasının herhangi bir şubesinde tek odalı bir ofis olmalı böylece senelik %10-15 temettü dağıtılabilir
bu arada sağlam bir çıkış yapıp 50-100 trilyon arası bir kar yaparsa bu durumun devam etme şansı bu olmalı
borsa endex e dikkat etmek te fayda var enerjisa ya girmek isteyenler bazı malları satacak , dolarda da sıkışma büyük boyutta dikkat edin derim aman ha patlar matlar . Herkesin eli tetikte kaçmak için bahane arıyor . Bu gün bahaneyi oluşturmaya başlayacaklar sanırım . Ordumuz Afrine yaklaşırken gerilim artacaktır . Asıl gerilim ise Mümbiç konusunda yaşanacaktır .
Son derece dikkatli olunması lazım . AL al lar yok ver ver lere dikkar etmek gerek kafamıza endex tarihi zirvedeyken çakmasınlar . Alış kademelerin de pozisyon alma zamanı değil sanırım . Uzak dur seyret modundayım .
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri