Originally Posted by
T a K a
trabzon hissesine sahip çıkmada nedir ..albayrakların ts hissesi ile baglantısı nedir.biride trabzona daha gitmem yazmış yarın enerji sa ve ŞoK marketlerde halka arz olacak şayet alırsın bunlarda düşerse marketlerede gitme elektirkte kullanma.dahada ileri gitmek istemem kısaca bu fikrin adamları bu ülkeyi yonetiyor yıllarcada yönetecek gibiler.iyi o zaman bu ülkeyi yönetenlerede küselim.

Originally Posted by
T a K a
ayrıca yedire yedire hisseyi 15 e getirecekler imasında bulunmuşsun hissen varsa sat 15 e gelince alırsın.yeni çıkmış bir hissede nasıl böyle alakasız tahminlerde bulunuyorsunuz anlamıyorum.teknige baktım diyemezsiniz.varsa bir haberiniz paylaşınız bilelim.burası idda bayisi degil.forum oldugunu unutmayalım.arzdan alanlar karlı olabilirler ama entepeden alanlarda var degilmi.neden bu arkadaşlarımızı karamsarlığa düşürelim.pzrtesi dediginiz olur 15 gelir.bu sefer herkes size inanarak hareket edebilir.daha dikkatli yazmakta fayda var diye düşünüyorum,size yazmamıştım vizyoniste yazmıştım
T a K a doğru yoldasın tebrik ederim ama burada fazla böyle dürüst hareketler iyi karşılanmaz. Selametle.Selamlar
Yazdıklarımı ve/veya çizdiklerimi Sermaye Piyasası Kanunu (SPK) 101., 103., 104., 106., 107., 110. maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımamaktadır. Dolayısıyla yazdıklarım ve/veya çizdiklerim, eklediklerim AL//TUT/SAT olarak değerlendirmeyin, burada verdiğim bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri