Sayfa 87/571 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 689 - 696 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

1. Zannedersem elimizden almaya çalışıyorlar satmayın bakalim nolacak mecbur yukardan alacaklar Ytd

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Küçük yatırımcıya verdiler ki panik yaptırıp elden alması kolay olsun satmazsanız düşmez satarsanız düşer ytd

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bunun pastası yokmu ...

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Vizyonist Yazıyı Oku
    Tabanı da tam olarak 15 gibi bilerek denk ayarladılar bence p.tesiye hazırlık, kap haberinin yansıması mutlaka olacaktır ancak yedire yedire satışlara devam edeceklerdir ayrıca da hala 2 lerde sürünen Trabzonspor hissesine sahip çıkamayanlar şimdi çıkıpta limanlarına mı sahip çıkacaklar göreceğiz hafta başı.
    trabzon hissesine sahip çıkmada nedir ..albayrakların ts hissesi ile baglantısı nedir.biride trabzona daha gitmem yazmış yarın enerji sa ve ŞoK marketlerde halka arz olacak şayet alırsın bunlarda düşerse marketlerede gitme elektirkte kullanma.dahada ileri gitmek istemem kısaca bu fikrin adamları bu ülkeyi yonetiyor yıllarcada yönetecek gibiler.iyi o zaman bu ülkeyi yönetenlerede küselim.

5.  Alıntı Originally Posted by Asal31 Yazıyı Oku
    Pazartesi artı açsın yeter ki
    ayrıca yedire yedire hisseyi 15 e getirecekler imasında bulunmuşsun hissen varsa sat 15 e gelince alırsın.yeni çıkmış bir hissede nasıl böyle alakasız tahminlerde bulunuyorsunuz anlamıyorum.teknige baktım diyemezsiniz.varsa bir haberiniz paylaşınız bilelim.burası idda bayisi degil.forum oldugunu unutmayalım.arzdan alanlar karlı olabilirler ama entepeden alanlarda var degilmi.neden bu arkadaşlarımızı karamsarlığa düşürelim.pzrtesi dediginiz olur 15 gelir.bu sefer herkes size inanarak hareket edebilir.daha dikkatli yazmakta fayda var diye düşünüyorum,size yazmamıştım vizyoniste yazmıştım

6.  Alıntı Originally Posted by T a K a Yazıyı Oku
    trabzon hissesine sahip çıkmada nedir ..albayrakların ts hissesi ile baglantısı nedir.biride trabzona daha gitmem yazmış yarın enerji sa ve ŞoK marketlerde halka arz olacak şayet alırsın bunlarda düşerse marketlerede gitme elektirkte kullanma.dahada ileri gitmek istemem kısaca bu fikrin adamları bu ülkeyi yonetiyor yıllarcada yönetecek gibiler.iyi o zaman bu ülkeyi yönetenlerede küselim.
    daha hamside yemem ben

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    647
     Alıntı Originally Posted by T a K a Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by T a K a Yazıyı Oku
    ayrıca yedire yedire hisseyi 15 e getirecekler imasında bulunmuşsun hissen varsa sat 15 e gelince alırsın.yeni çıkmış bir hissede nasıl böyle alakasız tahminlerde bulunuyorsunuz anlamıyorum.teknige baktım diyemezsiniz.varsa bir haberiniz paylaşınız bilelim.burası idda bayisi degil.forum oldugunu unutmayalım.arzdan alanlar karlı olabilirler ama entepeden alanlarda var degilmi.neden bu arkadaşlarımızı karamsarlığa düşürelim.pzrtesi dediginiz olur 15 gelir.bu sefer herkes size inanarak hareket edebilir.daha dikkatli yazmakta fayda var diye düşünüyorum,size yazmamıştım vizyoniste yazmıştım
    T a K a doğru yoldasın tebrik ederim ama burada fazla böyle dürüst hareketler iyi karşılanmaz. Selametle.Selamlar
    Yazdıklarımı ve/veya çizdiklerimi Sermaye Piyasası Kanunu (SPK) 101., 103., 104., 106., 107., 110. maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımamaktadır. Dolayısıyla yazdıklarım ve/veya çizdiklerim, eklediklerim AL//TUT/SAT olarak değerlendirmeyin, burada verdiğim bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.

8. Bu haysiyetsiz Albayrak Grubu kadar karaktersiz bir şirket grubu yoktur. Trabzon limanın geleceği yoktur ölü şirketi pohpohlayarak borsaya soktular

Sayfa 87/571 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •