Sayfa 390/948 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,113 - 3,120 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    O zaman mehmet amca dediki ben bu parayı borsadan çıkarırım ����

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ama şirket tam da yoluna girmişken ve satacağı lotları daha yukarıdan satma imkanı varken buralardan satması bana çok garip geliyor...sanki satıyormuş gibi yapıp ,başka bir yoldan topluyor izlenimi ediniyorum....bu izlenimi de hissenin hareketlerinden elde ediyorum....belki de yaklaşık 500-1,000 lot hisse satmasına rağmen hisse %10 yükseldi...gerçekte satış olduğunda hisseler en kötü fiyatları görürlerdi....benim de kafama takılan soru budur
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ama şirket tam da yoluna girmişken ve satacağı lotları daha yukarıdan satma imkanı varken buralardan satması bana çok garip geliyor...sanki satıyormuş gibi yapıp ,başka bir yoldan topluyor izlenimi ediniyorum....bu izlenimi de hissenin hareketlerinden elde ediyorum....belki de yaklaşık 500-1,000 lot hisse satmasına rağmen hisse %10 yükseldi...gerçekte satış olduğunda hisseler en kötü fiyatları görürlerdi....benim de kafama takılan soru budur
    Belkide en kötü fiyatımız budur Sn Keko.Olamaz mı.Ben bu ihtimale yatırım yaptım.

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Başından beri yazıyorum bu adam mal falan satmiyor diye 550 bin lot mal noldu gene ellerinde

4.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    başından beri yazıyorum bu adam mal falan satmiyor diye 550 bin lot mal noldu gene ellerinde

sm-n900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    E onu bizde görelim sn mastori şöyle günlük , haftalık, aylık , 3 aylık ve yıllık takas saklama lütfen

5. Çok amatörce düz bir bakış açısı iel.

_Hisse fiyatı yükselcekse niye satıyor?
    - Satmıyor başkası adına topluyor
    - Nakde ihtiyacı var ,ihtiyacı kadarını satıyor
    - Hisse fiaytının yükselmeyeceğini düşünüyor.

1nci ve 2 nci şıkların benim açımdan bir mahsuru yok.Hedef fiyatım MEÇ inkinin altında kaldığı sürece bu işten karlı çıkarım.
    3 ncü şık en kötü senaryo.Ama öyle olsa 2 Tl nin altına inmiştik.Üstelik benden veya bizden çok diğer 4 ortağa zarar verir.

Bu sabah nedense kafam çok rahat.Bekleyip görelim...

6. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/163776

Bizim Silverline'da "Esty" ve "Sılverline" markasını rehin ettirerek bankadan kredi alsalar da markalarımızın makul değerini bilsek.

Birlik Mensucat 2011 yılında "Soley Havlu" markasının üzerindeki 5.000.000 USD'lik rehini kaldırtmış borçlarını ödeyerek.

Bizim markalar ne kadar eder acaba?

7.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    E onu bizde görelim sn mastori şöyle günlük , haftalık, aylık , 3 aylık ve yıllık takas saklama lütfen
    Sn.kitapci ben matriks cep tlf nu üzerinden izliyorum. Takaslar iki tarih arasında süzmüyor. Geçmiş tarih ile bulabiliyorum. Geçen sene bu zamanlarda is 4500 emeklilik fonu 1.4 milyon ykb 1.3 Deutsche 836 bin vs. idi. Genel olarak kanı şu geçen sene mallar 2.7 milyon emeklilik fonundaydi satmaya başlayınca hisse yükseldi. MEÇ amcanın malları strateji menkulde idi. Oyun şuydu malları 2 TL üzeri satıp 1.72 1.72 74 arası resmiyet kazandırılar. Aradaki fark gömlekcinin Komisyonu sonrada 1.5 1.6 arası geri koydu MEÇ amca. Aynı oyunu tezgahliyorlar. Ytd

Sayfa 390/948 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •