Sayfa 391/948 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    takaslarda çok tecrübeli arkadaşlar var...tabi bu tecrübe de hisseyi uzun süre inceden inceye takip etmekten oluşur...benim takaslar ile pek aram yoktur...olanların bu işi üstlenmesi ve gördüklerini topikte paylaşmasında yarar görüyorum...örneğin meçin hisse satacam kap haberinden bu güne kadar kim ne kadar alıp ne kadar sattı ?? özelikle alanları çok merak ediyorum...acaba toplamda kaç lot toplayabildiler ???
    takasa saklama uvd'cilerin vazgeçilmezidir biz anele de t+ 2 'nin ekranlara düşmesini hergün sabırsızlıkla bekliyor ,iki gün önceki iişlemler kime gitmiş görüyor ona göre pozisyonunumuza karara veriyorduk , deuçhe 3. 5 milyondan 11. 5 milyona , cıty , 1. 5 mn. dan 10.5 milyona çıkarken adım adım tekip ettik...

2. Sn.knox cep telefonundan nasıl sizin gibi paylaşım yapabilirim

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by knox Yazıyı Oku
    Belkide en kötü fiyatımız budur Sn Keko.Olamaz mı.Ben bu ihtimale yatırım yaptım.
    bence de gelecekteki fiyatı çok yüksek olacak...şu anki fiyatlar da bana çok ucuz görünüyor...tamam son bir yıl içinde 1 lerden yukarı çıkmıştır ama bu bilanço ile bana göre daha çok yolu var...

kront geçmişte 1 lerin altından çıkışa geçmişti ben o hisseyi 6,8 civarlarından almıştım ..o vakit yaptığım hesaplamalarda o gün için topikte o hissenin ederi 20 tl dir dediğimi hatırlıyorum..ama söylediklerime bir süre sonra ben bile inanmamıştım...piyasada tek akıllı ben miyim ?? baksana hisse bir türlü 8 tl leri aşamıyor diyordum...sonra bir kaç ay sonra gerçekten de 20 tl yi gördü....

bazı arkadaşlar da alkaya benzetiyorlar...alka da geçmişte 1,5 tl civarlarında imiş..karlılığı artınca 6,30 ları gördü...yine sasa örneğimiz var ...sasa da 1 tl civarlarından trend oluşturdu bir iki yılda 13 leri gördü...

hisselerin hareketlerinde temel çok önemli ...yeniden yapılanıp ciroda ve kar yapmada çağ atlaması hisseye eninde sonunda yansır..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Sn.knox hangi program sizinki matrikste bu şekilde göremiyorum da

5.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Sn.knox cep telefonundan nasıl sizin gibi paylaşım yapabilirim

Ekran resmi çekin.

Hızlı resim diye bir site var.Açıp dosya yükleye basıp çektiğiniz resmi yükleyin.

Yükledikten sonra resmin altında forumlar i.,in olan linki kopyalayıp buraya yapıştırın.

6.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Sn.knox hangi program sizinki matrikste bu şekilde göremiyorum da

Benimkisi trade all akbankın.Alıcı satıcı kurum isimlerini anlık göremiyorum o yüzden bende matrikse geçmeyi düşünüyorum.

7. Yapınca boyuttan sebep yuklemedi

Sayfa 391/948 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •