Merhaba arkadaşlar ben 7.70 veya 7.80 arası gelirse 70 ile 81 bin arası alış yapabilirim
Merhaba arkadaşlar ben 7.70 veya 7.80 arası gelirse 70 ile 81 bin arası alış yapabilirim
borsada hisseyi anlaiz etmek tabiki önemlidir gidecek hisseyi bulmak bence kolaydır önemli olan elde tutmak borsada çok sağlam psikoloji, çelik gibi sinir gerektirir bu yüzden bekleyelim ortaklar elde tutalım önümüzde büyük bir alım var haberin ne zaman düşeceği çok net değil bu fabrikalrdan gelen kar şirket bilançosuna olumlu yansıyaaktır fiyata, çok takılmayalım uzun vade çok farklı bir olay küçük fiyatlara takılmaya gerek yok
grafik atacak babayigit yok mu?
soylr altta hacimleri de gorecegiz...
Değerli ortaklar,
Bilanço 1 ay kadar sonra açıklanır. Sonucu tahminlerken, 2017 yılı 4. Çeyrek itibariyle iyileştirmelerin sonuç vereceğini, artan maliyetlerin sönümlenerek marjların dengeleneceğini düşünüyorum. Karlılık artışı ile birlikte ivmemiz devam eder ve ekranlarımız uzun bir süre yeşil kalabilir.
Ayrıca ABD'deki iki şirketin satın alma işlemleri kapanışı yapılmak üzere. Yine 1 ay gibi bir süre içinde sonuçlanacaktır. Ancak bunun fiyatlandığını düşünüyorum. Çok ani yükselişler beklememek gerek. Bunun etkisi 2018 yılı ilerleyen dönemlerde bilançolara yansıyacaktır. Bu daha önemli...
Bizim bilançoyla birlikte uzun vadeli yükselen trende oturmamız daha mantıklı gibi görünüyor.
Yer İmleri