Sayfa 159/319 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon
Arama sonucu : 2552 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: RYSAS - Reysaş Holding

1.  Alıntı Originally Posted by orrca Yazıyı Oku
    Ya ısrarla bedelli den bahsediyorsunuz.Bu kağıdın bedellile alakası olmadı hiç.Daha önce bedelsiz verdi.Bir kerede bedelsiz açıkladı olmadı.Zorla bedelli çağırıyorsunuz söyleye söyleye.

HTC_M10h cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bedelliyi çağırmak mı? Bu topikte hemen herkesin ağzında bedelli varken şirketin bedelliye ihtiyacı olmadığını sebepleriyle ilk ve tek yazan bendim herhalde. Hala daha fikrim değişmedi.

Yukarıdaki mesajdaki bedelli kelimesi sizin anladığınız, bildiğiniz bedelli değil. O 1 lira altında bedelli, yani bir nevi tahsisli artırım anlamına geliyor. Hisselerini kaptıran patronlar yeniden hakim ortak olabilmek için şirketin kaynaklarını gizleyerek, holdingleşme oyunuyla şirketi sürekli zararda gösterip hisselerinin değerinin nominalin altına düşmesini sağlarlar. 1 lira altında yaptıkları nakdi sermaye artışı patronları yeniden hakim ortak yapar. Bilmediğiniz, anlayamadığınız konularla ilgili önyargılı yorum yapmadan önce biraz araştırırsanız, öğrenirsiniz.

2. Kimin anlamadığı belli oluyor yazdıklarınızda.Bedelli diyorsun sonrada senin anladıgın bedelli değil tahsisli vs vs kıvırıyorsun.Tahsisli sermaye artışı deseydin niye bedelli diyorsun.Borsada 18 rysasda da 9.senem.Ya doğru düzgün yaz milleti yanıltma.Yada git anlamayana bilmişlik tasla.

3.  Alıntı Originally Posted by orrca Yazıyı Oku
    Kimin anlamadığı belli oluyor yazdıklarınızda.Bedelli diyorsun sonrada senin anladıgın bedelli değil tahsisli vs vs kıvırıyorsun.Tahsisli sermaye artışı deseydin niye bedelli diyorsun.Borsada 18 rysasda da 9.senem.Ya doğru düzgün yaz milleti yanıltma.Yada git anlamayana bilmişlik tasla.

Detaylı anlattım ama anlama özürlü olduğun için anlayamıyor kendini komik duruma düşürüyorsun. Bir de beni suçluyorsun.

Borsada 18 senede hiçbir şey öğrenememişsin demekki. Bedelli ve 1 lira altında bedelli arasındaki farkları öğrendiğin zaman gel konuşalım.

4.  Alıntı Originally Posted by VaLeNTiNe Yazıyı Oku
    Durmuş Beyefendi'nin aslında niyeti basit, nasıl kaptırdığını bilemediğim hisselerini geri istiyor. 1 lira altında bedelli denedi. Hisse fiyatı o kadar ucuz kalmıştı ki 1 liranın altında tutamadı ve bu plan suya düştü. Hala daha bu fiyatlarda aynı yöntemlerle RYSAS'ı gizlemeye devam ettiğine göre henüz hisse kapma niyetinden vazgeçmiş değil.

Önümüzdeki 2 haftalık süre içerisinde gerçek RYSAS'ı gösterecek olan solo bilanço gelecek, bakalım bu sene ne yapacak orda. %15 ciro büyümesi ve yükselen FAVÖK marjlarıyla bakalım piyasanın dikkatini çekecek mi? Tek ihtiyacımız GEREL'de olduğu gibi bir kıvılcım, gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.
    Bak sana son kez yazıyorum .Yazında ne diyor.1 lira altında bedelli denedi.1.yalan 1 lira altında bedelli falan açıklamadı.Bedelsiz açıkladı.Ama belliki bunu bilmiyorsun.Aç kap haberlerini oku ve cahil kalma.2.yalan bir lira altında bir şirket bedelli yapabilir.Fiyat nominal altında kaldığı için katılım olmazsa kullanılmayan payları kendi kullanır.Bu tahsisli sermaye arttırımı değildir.Hem bedelli yazıyorsun,kıvırıp tahsisli vs diyorsun.Son kez yazıyorum.Daha önce bedelsiz verdi %100.Daha sonra bedelsiz açıkladı tekrar ama spk izin vermedi.Artık uzatıp forumu kirletme.

5.  Alıntı Originally Posted by orrca Yazıyı Oku
    Bak sana son kez yazıyorum .Yazında ne diyor.1 lira altında bedelli denedi.1.yalan 1 lira altında bedelli falan açıklamadı.Bedelsiz açıkladı.Ama belliki bunu bilmiyorsun.Aç kap haberlerini oku ve cahil kalma.2.yalan bir lira altında bir şirket bedelli yapabilir.Fiyat nominal altında kaldığı için katılım olmazsa kullanılmayan payları kendi kullanır.Bu tahsisli sermaye arttırımı değildir.Hem bedelli yazıyorsun,kıvırıp tahsisli vs diyorsun.Son kez yazıyorum.Daha önce bedelsiz verdi %100.Daha sonra bedelsiz açıkladı tekrar ama spk izin vermedi.Artık uzatıp forumu kirletme.

Ben de son 1 kez daha anlatayım. Bakalım bu sefer anlayabilecek misin????

Bu şirketin bu özkaynaklarla ve bu faaliyet kârlarılya 1 liranın altına düşürülmesinin sebebi patronun 1 lira altında bedelli yapmak istemesidir diyorum. Böylelikle kimse 1 liradan hisse satın almaz ve bütün artan payları kendi alır ve hissedeki ortaklık yüzdesini yükseltir. Hakim ortak haline gelir. Bunun bir diğer adı tahsisli artırımdır. Burda 1'in altında hisseyi tutabilseydi bunu yapacaktı diyorum, bu planı denemek istedi diyorum. Ama hisseyi 1'in altında tutmayı başaramadığı için planı suya düştü diyorum.

Kullanılmayan payları şirket de kullanır patron da kullanır. Kim kullanırsa hakim ortak o olur sayın forumdaş. Anladın mı şimdi?

Benim yazdıklarımda hiçbir yanlışlık yok. Kendi kendini komik duruma düşürmeye devam ediyorsun.

6. Sana mı söyledi bunu.Açıklama varmı kapta.Yoksa bu yazdıklarını şirkete ve bimere yollayıp bu hesap soracağım kötü niyetlerinizi bu vatandaşa üflemişsiniz diyeceğim.Sende böyle bir bedelli haberi varmış gibi manipülasyon yapmanın hesabını oraya verirsin.Ayrıca hala cahilce savunuyorsun.Bedelli başka birşey tahsisli sermaye artırımı başka birşey.Burda alenen suç işliyorsun...

7.  Alıntı Originally Posted by orrca Yazıyı Oku
    Sana mı söyledi bunu.Açıklama varmı kapta.Yoksa bu yazdıklarını şirkete ve bimere yollayıp bu hesap soracağım kötü niyetlerinizi bu vatandaşa üflemişsiniz diyeceğim.Sende böyle bir bedelli haberi varmış gibi manipülasyon yapmanın hesabını oraya verirsin.Ayrıca hala cahilce savunuyorsun.Bedelli başka birşey tahsisli sermaye artırımı başka birşey.Burda alenen suç işliyorsun...

Nereye şikayet edeceksen et. Bekliyorum. Ben nerde resim açıklamadan, kap haberinden bahsetmişim. Sen neyin ne olduğunu bilmiyor, okuduğunu anlamıyorsan biz ne yapalım. Bir de bana cahil demiş. Peh

8.  Alıntı Originally Posted by VaLeNTiNe Yazıyı Oku
    Durmuş Beyefendi'nin aslında niyeti basit, nasıl kaptırdığını bilemediğim hisselerini geri istiyor. 1 lira altında bedelli denedi. Hisse fiyatı o kadar ucuz kalmıştı ki 1 liranın altında tutamadı ve bu plan suya düştü. Hala daha bu fiyatlarda aynı yöntemlerle RYSAS'ı gizlemeye devam ettiğine göre henüz hisse kapma niyetinden vazgeçmiş değil.

Önümüzdeki 2 haftalık süre içerisinde gerçek RYSAS'ı gösterecek olan solo bilanço gelecek, bakalım bu sene ne yapacak orda. %15 ciro büyümesi ve yükselen FAVÖK marjlarıyla bakalım piyasanın dikkatini çekecek mi? Tek ihtiyacımız GEREL'de olduğu gibi bir kıvılcım, gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.
    Ne yazıyor burda.1 lira altında bedelli denedi.Ne zaman denedi kardeşim bedelli açıkla.Nerenden uyduruyorsun bunu söyle.Bak ben söylerim bedelsiz denedi beceremedi.Aç kap haberini oku.Sen de açıkla.Yoksa haber böyle yazıp yanıltma.Sen olmuş gibi yazıyorsun.Bence bedelli düşündüler falan yazmıyorsun.Ayrıca 60-80 arası ne kadar kalmış hisse bir bak.Kaç sene düşünmüş acaba.Ya güldürtme kendini yeter.

Sayfa 159/319 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •