Sayfa 170/760 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1. Tekstile genel bir ilgi son donemde..bakiniz Sonmez Pamuklu..eski gunlerdeki gibi

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Blcyt keşfedilmeyi bekleyen bir mücevher gibi ışıldıyor. Gören gözler için bu apaçık ortada...
    Aslen yatırımcısı idim 2. ve 3. çeyrek boyunca. Muhtemeşem bilançoya rağmen 1,90'lardan anlamsız geri gelişi beni ürkütmüş, 1.50'lerde istemeyerek de olsa kol kesmiştim.
    Aslında yaptığı faaliyet karına göre çok uygun fiyatlarda ve muhtemelen yıl sonu karı da iyi gelecek.
    Her ne kadar son dönem yükselmiş olsa da fiyatının halen cezbedici olduğunu düşünüyorum.
    Bilançodan önce almayı düşünmem ancak ucuz kalmış ve potansiyel barındıran kağıtlardan biri olduğunu düşünüyorum.
    Gözüm bu dönem hep üzerinde olacak.
    Elinde olanlara hayırlı olsun.
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

3. Şahsi fikrim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir ama bu seviyeler bana göre hala ucuz. Sn. Hak ve Sn. Mousolus gibi burayı eskiden bilgilendiren üyelere de emeklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim.

Ben teşekkür ederim asıl.
    Endex'in ve ABD borsalarının geldiği yer ortada Sn. zincirsiz.
    Bilanço dönemi de geldi çattı.
    Bir düzeltme bekliyorum kendi penceremden. Olur olmaz bilemiyorum. Mutlaka olacak ama zamanı kestirmek zor işte.
    Blcyt, bu dönemde fırsat verirse değerlendirmeyi düşüneceğim şirketlerden biridir.
    Piyasa da yavaş yavaş satın almaya başladı bilançoyu. Eğer istikrar devam ederse bir Alka, Orge, Sasa olmaması için hiç bir neden göremiyorum.
    Evet ben zarar edip çıktım, kol kestim. Ancak bu Blcyt'ın kötü olduğunu göstermez.
    Tam aksine böylesine iyi ve istikrarlı şirketlerde sabredebilmeyi becerebilmek, bizim gördüğümüzü, hissettiğimizi piyasanın da görüp-hissetmesini beklemek gerekiyor bazen...

5. Bol kazanclar Sayin Mausolos... Sizi gormek guzel...

6. Uzunca grafiğe bakın o 3,5 dan bugüne fincan kulp,tarihi zirveler ve sonrası göreceğiz bakalım ne olacak

Sn.Kemosabe, Silvr'dan sonra burada da karşılaşmak güzel.
    Durdo, Erbos, Blcyt, Silvr gibi gerçekten ümit vadeden 2. çeyrekten bu yana taşıdığım oldukça uygun maliyetli hisselerimi Atilla davası esnasinda korkup sattım.
    Bir daha almak kısmet olmadı. Borsaların costugu, her an ciddi düzeltmenin gelebileceği, iç ve dış risklerin olduğu böylesi bir donemde hisselere girmek de korkutuyor beni.
    Ama bilançosuna güvendiğim hisselere kontrollü olarak girmeyi düşünüyorum. Umarım onlardan biri de Blcyt olur.
    Benim gözümde su an mali olarak Silvr dan farksız. Oradaki curcuna burada yok. Farkı o. Bakalım ne zaman keşfedecekler?

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Borsada firsatlar bitmez sizin de bildiginiz gibi... Uzulmeden ve psiklojimizi bozmadan (ki bu hatali adimlar attirabilir) onumuzdeki maclara bakmak lazim belki de... Bence buradaki risk/kazanc orani Silver'dan daha iyi sevgili dostum... Cok iyi kagitlar secmissiniz gercekten, hakkinizda hayirlisi olsun... Bol kazanclar...
    Yatirim tavsiyesi degildir...

Sayfa 170/760 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •