Alıntı Originally Posted by bilgin2097 Yazıyı Oku
Alan da yok satan da yok ilgilenen de yok merak etme. Ancak ya senin kuyruğa iyi basılmış bu hisselerde ya da bu ara bu hisseler iyi bir hareket edecek. Çözemedim bu kadar çok aynı şeyleri defalarca yazmanı trader5858. Bırak git strese girme hissen yoksa. Hasta etmiş bu hisse seni.
hisse beni hasta etmedi birader, bu adam bistteki birçok hissede ayni halti etti, bu hisseden alıp sattım hatta önce yukardan aldım, sonra bir kaç defa trade ederek kara geçip sattım, icbc de yakalandım bir onun dışında başka yakalamadım,

Ama bistte hangi hisseye baksam galip öztürk adi geçiyordu herkes beddua ediyordu, sonra araştırdım ki adam sürekli feto ardına saklanıyor madurluk oynuyor ve milleti soyuyor, hissem 10 lira olmalı diyor yalandan bir iki haftada sürekli tavan götürüyor ve on günde eski yerine döndürüyor. Borsayı kumara çeviren bir dolandırıcı, dinden bahsediyor reise sözde destek veriyor ancak gerçekte tam tersi hareket ediyor , ikdidari kullanıyor, kendine bazı kesimler milli isadami diyor,

Milli iş adamı dedikleri galip su donemde baktım hükümeti de satti, kullanmış sadece, kuyruğu sıkıştı, artik turkiyede ise kaçamaz disardaysa da artik gelemez.

Benim amacım iyilikmi d ersin adına yoksa ne dersen de, hisselerini kimseye daha fazla itelememesi, ucuz diye almasın kimse cunki bu hisse bir kaç gün sonra 1,30 lara inebilir.

Hissem olsa herhalde kötülemezdim, sadece insanlar bilmeden tanımadan galibe çarpılmasın, bu hisseyi ky ya ortalama 4 liralardan verdi bu duzenbaz bunu unutmayın, 7 yıl hapsi var, çıkınca bakar belki birdaha, avtur avgyo mepet metro bitti artık. Çarpılmayın,

Her nedense bu adam hakkında yazınca hissem olduğu kanısımi uyandı sende, olsaydı belkide yazmazdım dostum, sadece uyarıyorum, yazık olmasın kimseye, bimeksi ornek alin ordada çarpıldı bi suru insan, burda bari çarpılmasın,ytd