Sayfa 414/814 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 3,305 - 3,312 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Üstad spk onayı ne kadar sürede çıkar. 1.5 ayı geçti sanırım başvuru yapılalı..
    Normalde gelmesi lazımdi fakat son zamanlarda bu tarz basvurular baya uzamış o yüzden en geç şubat ortasına kadar gelir diye bekliyorm

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Yarın birkaç puan yukardan açarsa tavana gider.. Perşembeye de onay gelirse.. Vay vay vay vay...

VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by kervancı Yazıyı Oku
    Yarın birkaç puan yukardan açarsa tavana gider.. Perşembeye de onay gelirse.. Vay vay vay vay...

VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bence açar zaten 60 üzeri de tavan gidecegini pek dusunmuom tabi inş gider )

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by seheryıldızı Yazıyı Oku
    kıdemli kademeliünsal ben muzlu pastayı yedirmem.demekki sizçoookyemişsiniz. benim şiarım benim sattığımdan başkalarıda kazansındır. KAZANSIN...sen çok muzlu pasta yediğinden bura kusuyorsun.nasıl kıdemi demekki muzlı pasta yiyerek almışsınız.
    Hahah.. ne dedegın anlasılmıyor bıle..yazma özurlü...anlatım kusurlu mahluk...senın gıbıler bu borsanın yuz karaları...ahlaksız yaratık uza...

5. Mynet te yazmis birisi, bedelli onaylanmış, Çarşamba ya aciklanirmis, yalan değilse

6.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Bu boş boğazı ciddiye almayın arkadaşlar.aylardir akpaz da böyle yazdı. Yağmadan gürleyen bir tıp.. boşu boşuna buna cevap vermeyin.. bu topikte bize airforce gibi şirket hakkında bilgili kişilerin yorumları yeter. Bunun gibi gereksizlerin değil...
    Bu da ayrı bır akıl fikir noksanı bır mahluk...akpazda nerelerın ı yırttı 2 gunluk dunya menffatı ıcın..gö..altı pazarı ya..kjöseyı döncek hesapta..elında patlattılar... yok öyle 3 gunde köşe hesabı zavallım.. rus ruleti yedı sakagına metrmıyı..sımdı can çekısıyor burda canlanma.sevdalısı..yarın ıpını çekerler ınsallah yerız helvasını ıkındı namzı mkutekaıp...geberık seytanın...))

7. seherle muglalı ayn ı kaba sıçan ıkı aakıl fıkır noksanı eleman. ne dıyelım...daha beter olsunlar...sereflı sıpekler... 2 sıde tescıllı sıpek usagı tetıkçı mahluk...

8.  Alıntı Originally Posted by Hasret07 Yazıyı Oku
    Mynet te yazmis birisi, bedelli onaylanmış, Çarşamba ya aciklanirmis, yalan değilse
    Yalan muglalı ve seytn seherın ısı bunlar ınanmayın...

Sayfa 414/814 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •