Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 93/777 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 737 - 744 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

1. Kimse bana bazıları FX işine girmemiş yok canımm olmaz öyle şeyler münferit hadiseler serbest piyasa falan demesin bundan sonra..

Yıllarca borsada tahta yapan adamlar la mesaim oldu tahta nasıl yapılır haberli tahta habersiz tahta insider lı tahta şu bu..
    Nasıl hareketler olur

fiyat nasıl tutulur

hepsini ezbere bilirim..

dolar ve borsa..

şu anda ikiside SERBEST PİYASA falan değil..

Kimse anlatmasın bana..

2. Tavsadı yine dolar 3.7950 leri gören dolar 3.78 in altına hazırlanıyor
    Parite yeniden 1.24 e yaklaştı..
    Bir süre daha bırakmayacaklar sanırsam ne dersek diyelim..

Yarın borsada yüzde 5+ olur herhalde bedava gibi saldırırlar..

3. Fed yarin her zaman ki gibi piyasaya mudahele etmezse dolar yaslan arkaya

Geçen toplantı tutanaklarında FED kademeli artışa devam demişti..piyasa önce biraz önemsedi sonra eski hamam eski tas..ABD 10 yıllıklar şu sıra FED'den daha fazla stress yaratıyor..

Bugün Trump'ın ulusa sesleniş konuşması var..yine ticaret kısıtlamalarına değinecek muhtemelen..normalde güvenli liman olması münasebetiyle doları değerlendirebilecek bu tür bir gelişme, uluslararası medyada doların değer kaybetmesi şeklinde değerlendiriliyor..artık nasıl işlerine gelirse..

Olay çok boyutlu ve ciddi risklere gebe:

Avrupa Komisyonu, ABD'nin ihracatını kısıtlaması halinde Avrupa Birliği'nin hızlı şekilde hareket etmeye hazır olduğunu kaydetti. İngiliz yayın kuruluşu ITV'ye röportaj veren Başkan Donald Trump, AB'yi adaletsiz bir ticaret politikasına sahip olduğu gerekçesiyle eleştirmişti.

Basın toplantısında konuşan Avrupa Komisyonu sözcülerinden Margaritis Schinas, AB'nin ticareti ''kaz***** sıfır toplamlı bir oyun'' olarak görmediğini, ticaretin kazanan ya da kaybedenlerle ilgili olmadığını söyledi. Schinas, ''Biz ticaretin iki tarafın da kazandığı şekilde olması gerektiğine inanıyoruz'' ifadelerini kulandı.

Schinas, ''Ticaretin açık ve adil, ancak aynı zamanda kurallara dayalı olması gerektiğini düşünüyoruz. İhracatımız ABD'nin kısıtlayıcı ticari önlemlerinden etkilenirse, buna hızla ve uygun şekilde yanıt vermeye hazırız'' dedi.

5. enki

Uluslar arası para piyasaları artık saçmalıktan ibarettir..Nokta..

Bizim kendi borsa faiz döviz 3 lemesi ile double saçmalıkdan ibarettir..

Daha evvelden defalarca belirttim..
    Birileri tarafından dolar akışı var memlekete..Katar büyük ihtimal..

Doların canlanmalarında ÇATT diye seti çekiveriyorlar..
    Sonra efendim doğrudan kişisel harcamalar 0.4 beklenirken 0.3 geldi..VER VER VERRRRR 5 kuruş basıyor..

Her türlü basın yayın susturulmuş durumda..Dün misal suriye de bazı karşı karşıya gelme hadiseleri oldu..Bugün tıss...Hiç bişi yok..

Borsa paket..

Kalabalık nereye yığıldı ise tereddütsüz tersine sürmece durumu var..

Boşa debeleniyoruz buralarda sana söylim..

Koy mevduata parayı keyfine bak..

Çünkü kimsenin umurunda değil..

6. Dünden beri saçma sapalak bir grafik çiziyor dolar..
    5 dk lık bu..
    Bir forex ci 5-15 dk lıklarda işlem yapar zaten

Daire içine aldığım noktalara dikkat..

Dün birisi 3.7850 lerde bugünde birisi 3.7980 lerde seti çekiverdi..

Siyah daire içine aldığım noktada normal bir fx ci aşşa der short poza girer..Ne yapmış canavar gibi yukarı sürmüş..
    Hızı ve gücü büyük gibi derken..

Aniden durmuş..Yine aşşa basmış..

Tamam kimsenin umurunda değil, doğruda..her şey o kadar da basit değil..

Bizde öyle oluruz demiyorum ama Yunanistan'ın borç/GSMH oranı bir krizle(2008) birlikte %100'den %180'e yükseldi..

Kuşlar, böcekler, ağaçlarla vakit geçirmeyi seviyoruz..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Madolyonun bir yüzü bu..havalar güneşli ve açık..

Ya madolyonun diğer yüzü..neler var oralarda..

Örneğin 15 yıllık kronik cari açık mevzumuz..

Şimdilerde sübvanse edildikçe sorun yok diyen salak var mı memlekette?

Yok..niye yok acaba..salaklığı tescillenmesin diye mi..

Bir tarafta FX, borsa vb. bir takım oyunlarla işler gider gibi gözüksede..diğer tarafta MB rezervimiz iyiden iyiye azalmaya başladı..şu sıralar cari açığın büyük kısmını portföy yatırımları ile karşılarken, yetmediğinde artık rezervlerden yemeye başladık..

26.01.2018 15:09

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından, Aralık 2017 dönemine ilişkin "Uluslararası Rezervler ve Döviz Likiditesi" verileri yayımlandı. Buna göre, TCMB'nin resmi rezerv varlıkları, bir önceki aya göre yüzde 6,4 düşüşle 107,6 milyar dolar oldu.

Bu dönemde alt kalemler itibarıyla, döviz varlıkları bir önceki aya göre yüzde 9,1 azalarak 82,6 milyar dolar olurken, altın cinsinden rezerv varlıkları ise yüzde 3,8 artarak 23,5 milyar dolara yükseldi.
    MB rezervleri nominal olarak bir takım kişilere, heleki eskiyle kıyaslandığında, yüksek gelsede, kazın ayağı öyle değil..heleki içerideki sıcak para stokunun seviyesi düşünülünce..neyse konuyu uzatmayayım..

Sanırım gelişmiş ülkeleri gelişmiş yapan, doğabilecek riskleri görerek önceden önlem almaları..az gelişmiş ülkelerin ise tam tersi saldım çayıra, mevlam kayıra durumları..kötü bir sonuç ortaya çıktığında ise kendilerinden başka herkesi suçlamaları, bir takım mihraklar yaratmaları..

Neyse, havaların kapanmamasını dilemekten başka yapacak bir şey yok şimdilik..
    Ha ben böyle bir ortamda kazanmışım, kazanmamışım çokta önemli değil..keyfime bakıyorum zaten..

8. Boşverrrrr bak katardan para geliyor..

Doların öyle ciddi bi yerlere geleceğinide sanmıyorum power ın bahsettiği gibi 7 ler falan hayal..

Daha 2 kuruş gidemiyor..
    Bırak 4 tl yi..

10 dönüm bostan yan gel yat osman..
    Boz altınıda dolarıda koy 15 den mevduata kütür kütür ye gitsin..

İnan kimsenin umurunda deel hiç bişi..
    55 yaşında bi tanıdığım evli birde kızı var..
    Her ay kredi kartına min yatırıyor..
    Borç dağ gibi oldu..Umurunda mı

Her gece başka bi mekanda..Yeme içme ohh..
    Ne olacak diyorum Bana ne ya İçeri mi atacaklar diyo..
    3-5 günde bir mesaj geliyo yada arıyorlar..Yeni kredi verelim mi diye..O da ok diyor çekiyor krediyi Onuda yiyor..

Bizde burada yok trump yok FED yok yen dolar paritesi..

aman breee..

Sayfa 93/777 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •