Sayfa 418/948 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518918 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,337 - 3,344 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Abi Sn İZCİ'nin dediklerine katılıyormusunuz gerçekten reelde hiÇ rastlanmazmı böyle şeylere
    yok işte orada ayrışıyoruz reelde de vardır , hemde çok
    Nasıl ve nerelerde
    Valla çok örnek verilir , bir tarla alırsın, imar çıkar arsa olur , dönümü fiyatına metre karesini satarsın, ev alırsın , yanına metro gelir fiyatı uçar , yazın elma yı 30 krş'tan toplar, soğuk hava deposunda saklarsın , kışın 5 tl'ye satarsın
    Peki sen bir örnek verirmisin sana katılan yatırımcı
    Veririm tabi , Besim TİBUK derki ,' Dünyanın en akıllı insanları spekülatörlerdir , insanlar onlara boşuna kızarlar sende elmayı yazın 30 krş' al kışın 5'tlye sat elini tutanmı var. kendisi eski patronum olur....

2. hazıran-eylul 2016 favök marjı ile hazıran-eylul 2017 favok marjı karsılastırmasındakı varyans herseyı anlatıyor aslında.

3.  Alıntı Originally Posted by anyoranza Yazıyı Oku
    yataşta 1,45 alıp, 3,2'den verdim ... Oysa hedef 10'du... Hergün yeni açılan ENZAları gördükçe gururlanıyordum ortağıyım diye.. Verirken düşündüm güya 2,75'ten alacaktım geri... 3 oldu almadım, 3,20'den satmıştım, biraz daha düşmeliydi şöyle dişin kovuğuna değecek bir kar olması için... Sonra 4-5-6 oldu, cesaret edemedim almaya, bugünlerini görmüş olsam bile...

Sonra sasa'da yaşadım aynısını.. 1,7 alıp , 2,72 verdim birkaç ay sonra... Oysa ÇED raporunu indirip detaylı okumuştum, arkadaşlarla da paylaşmıştım olacakları... Sonra cesaret ette göreyim 4-5-6-7-8'den almayı...

Kront benzer hikaye, Karel benzer hikaye...

Tepeden satarım, biraz gevşer alırım, lot sayımı artırırım... HİKAYE dostum bu..

"Karımı ettim, bana bu kadar yeter, Allah bereket versin" diyip satıyorsan oh ne ala...

Ama kaçan balık büyük oluyor bazen.... Bazende o rakamı bi daha görmüyor senelerce... AKENR, ZOREN vb..

YTD
    yataş geçmişte 1,72 maliyet ile benim de elimde vardı...o vakitler hatırladığım kadarıyla elimdeki hisse adeti 4 750 veya 5,000 adetti...sanırım 2015 yılı idi...benim de satışım hatırladığım kadarıyla 2,30 civarı idi...ben de trade amacı ile satmıştım ama kaçırmıştım....topikte acemşah esiyordu...kendisi de 2,80-90 civarlarından satmış idi...ederine gelen her hisseyi satarım dediğini dün gibi hatırlıyorum...

neyse arkadaşlar git zaman gel zaman derken ALLAH ıma şükürler olsun ki biz de bir çok hisseye girip kazandık...şimdi sermayeme bakıyorum ve tam olarak 4 980 adet yataş alabiliyorum...şu anda keşkem şu hisseyi alıp tutsaydım diye üzüldüğüm bir hisse yok dostlar...

geçmişte iki sermayemi kayıp ettikten sonra ailemin rızkını kayıp etmekten dolayı üzüntüden lavaboya geçip ağladığım günü hatırlıyorum...ama bu gün bambaşka bir yerdeyim...veren de ALLAH alan da ALLAH... bir çok şeyde kısmetten ötesi yok dostlar...

topik hayatımız sürecince çok dua aldık..bir çok şey öğrendik ve yine bir çok şey öğrettik...öğrendiklerimizi paylaştıkça bilgimiz de arttı...hatalarımızdan derseler çıkardık ve buda bize tecrübe olarak yansıdı...temel analiz ile tanıştıktan sonra çok farklı bir kulvara geçtik...kazançlar ile o vakit tanıştık...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Sevgili knox, çok emeğin var, sağolasın.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

5. Meç bu gidişle hisse satmaktan vazgeçebilir, hisse güzel primleniyor.
    Knox çok teşekkürler gerçekten, dert görmeyesin.

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    yataş geçmişte 1,72 maliyet ile benim de elimde vardı...o vakitler hatırladığım kadarıyla elimdeki hisse adeti 4 750 veya 5,000 adetti...sanırım 2015 yılı idi...benim de satışım hatırladığım kadarıyla 2,30 civarı idi...ben de trade amacı ile satmıştım ama kaçırmıştım....topikte acemşah esiyordu...kendisi de 2,80-90 civarlarından satmış idi...ederine gelen her hisseyi satarım dediğini dün gibi hatırlıyorum...

neyse arkadaşlar git zaman gel zaman derken ALLAH ıma şükürler olsun ki biz de bir çok hisseye girip kazandık...şimdi sermayeme bakıyorum ve tam olarak 4 980 adet yataş alabiliyorum...şu anda keşkem şu hisseyi alıp tutsaydım diye üzüldüğüm bir hisse yok dostlar...

geçmişte iki sermayemi kayıp ettikten sonra ailemin rızkını kayıp etmekten dolayı üzüntüden lavaboya geçip ağladığım günü hatırlıyorum...ama bu gün bambaşka bir yerdeyim...veren de ALLAH alan da ALLAH... bir çok şeyde kısmetten ötesi yok dostlar...

topik hayatımız sürecince çok dua aldık..bir çok şey öğrendik ve yine bir çok şey öğrettik...öğrendiklerimizi paylaştıkça bilgimiz de arttı...hatalarımızdan derseler çıkardık ve buda bize tecrübe olarak yansıdı...temel analiz ile tanıştıktan sonra çok farklı bir kulvara geçtik...kazançlar ile o vakit tanıştık...

Bana 1,1 larda iken "illaki YATAŞ al, YATAŞ al, Pazarlama ile Fabrika birleşti, ENZA çok büyüyecek, bir kaç seneye 10 olacak" diyen arkadaşımın kat kat fazla YATAŞ'ı vardı... kuzeninin de.. kuzeni ev almak için 1.50lerde, kendisi arsa almak için 2,4 larda sattı..

Şimdi ev ve arsa fiyatlarının güncel halini sormayın.

Neyse şimdi yatırımlarımı bu arkadaşın FÜK katsayısına göre yapıyorum. F... Üfürme Katsayısı

Söylemesi ayıp çok iyi üfürür... Rakamlar hep absürt olur... Genelde tutmaz.. Beyaz 4-5'ken aylarca beyaz 20 olacak dedi. %25 bölünmeyle BEYAZ 90 oldu... Yani gördüğünüz gibi tutturamıyor...

Senelerce ona güvenmedim. Sağlam diye AYEN'de 6 sene bekledim.

Silvr'i da ona güvenerek ne olduğunu bilmeden araştırmadan aldım, sonra araştırmaya başladım. Pazarlama ile birleşirse YATAŞ gibi olur dedi.. Onun hislerine güvendim.

Kısmet dedik, daldık...

YTD değildir..

7. bana temel analizi sevdiren mardin üstadtır.. kendisi ile benim topikte tanışmış idik...o vakitler kekonun fiyat fibo aşkı isimli bir topiğim vardı ...o vakitler daha çok teknik takılırdım...teknikte de bayağı isabetli yorumlarım oluyordu...o vakitler açıkçası ancak kayıp etmemeyi öğrenmiş idik...kazandıklarımızı çoğu sefer başka bir hissede kayıp ediyordum...

o vakitler tekniğe göre takıldığımdan bir çok hisseye rahatlıkla girip çıkıyordum...hala da zaman zaman bu davranışları sergiliyorum...ama bu günün tek farkı genelikle temeli sağlam hisselerde bunu yapıyor olmamdır...

MARDİN dostumuz çok küçük sermaye ile borsaya girmiş ve 2011 yılında dahi 2 milyon tl ye ulaşmış bir sermayesi olan çok kaliteli ve başarılı bir dostumuzdu...beni temel analize teşvik eden odur...ben hangi hissede %10 kazanırım diye düşünürken o hangi hissede 3-5 kat kazanırımın hesabını yapardı...

şu anda sermayesi ne kadardır bilmiyorum ama şu anda çok meşhur bir yorumcu olduğu kesindir...çünkü hala bazı topiklerde MARDİN üstad şöyle demiş diyenler oluyor...kendisi ile çok uzun bir süredir telefonlaşmıyoruz....ama kendisi çok iyi bir arkadaştır geçmişte bazen saatleri bulan sohbetlerimiz oluyordu....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 418/948 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518918 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •