Sayfa 207/385 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307 ... SonSon
Arama sonucu : 3078 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: AKYHO - Akdeniz Yatırım Holding

Artık olumlu haberlere dahi olumsuz tepki veriyor. Gördüğünüz üzere tahsisliyi yapan ve en çok malı tutan Gedik yatırım ve hergün bu kervana eklenen birileri satmaya devam ediyor.

6.000 TL üzerinden kapışılan hissenin yüzüne bakmıyorlar. Zira AKGUV’liğin tahsisli yapıp şirketlere ortak olması yeterli değil. Hem süreci yönetmek, hem hisseyi diri tutmak önemli.

Sözüm ona sıfatları nitelikli olan fırsatçılara yapılan tahsisli satışta hisselerin daha haftasında satılması ve alım süreçlerinin ardından ihale haberlerinin gelmemesi bu kötü sonu hazırladı. Herkes için alıncak dersler olmalı.

Bu süreç arada toplayan bir kimse olmazsa ihale haberlerine kadar devam eder. Ve herşeyden önemlisi piyasa ve yatırımcı güveninin sekteye uğramaması elzemdir.

2. "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

3. Su akar yolunu bulur, bununda bir sahibi var elbet, tohumu saldı toprağa hasat zamanı ürün toplanır bizde nasipleniriz, acelesi olan yerde bulmuş gibi veriyorlar ayrı konu

4. Ne kaliteli hisse çıktın sen bir avuç bireysel almaya görsün sonsuz düşer, döker döker döker sonra çıkar ama ne yazık ki elde yok bak tümosana kimde var alsan zararına satarsın asla karlı satmana müsade edilmez, bu makina ve robotlardan dolayı bireysel yok olmaya mahkumdur. Bu hisseye bile makinayı bağlamışlar birilerinin yakın markajında umarım yeterince mal toplamışlardır.

Geçen senenin üstünde TEMETTÜ açıklarsa belki tepki alımı gelir yoksa bir cacık olmaz bekletir

Bugün eksi piyasada artı yaptı ve iş yatırım ve uzun süre sonra gedik yatırımın alımı dikkat çekti.
    Yine her zamanki gibi tek satıcı var bu kez 180.000 lotla Meksa oldu ve kanımca citi yabancı ya da emeklilik şirketlerinden çıkacak.
    Lakin ilginç olan t+2 de bugün satış olmadığı halde Meksa'dan 118.000 lot mal çıkmış nereye gittiğini bulamadım.
    Artı piyasada gitmedin bari eksi piyasada yüzümüzü güldür.

6. "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

BGC geldi ve şu ana kadar 48.000 lot aldı. Gedik’te dünde beri yandan yandan alıyor.
    Saman alevi alışlar yeterli değil. Güçlü alım ve haber desteği şart. Lakin ben aksilik olmazsa bundan sonra trendin yukarı döneceğine inanıyorum.

8. kağııtta yaşanan budur..
    Al - Sat - Tut tavsiyesi içermez.

Sayfa 207/385 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •