Sayfa 426/948 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526926 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,401 - 3,408 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by domates Yazıyı Oku
    Yapmayın syn keko daha dün Soçi'de yeni anlaşmalar yapıldı.suriye anayasasının yeniden düzenlenmesi için. Tabiki aksaklıklar olmaktadır.olacaktir. bizim Rus uçağını dusurmemiz gibi. Bu yüzden şimdilik büyük bir sorun yok.

yatırım tavsiyesi değildir.
    neyse dostum bence yine de haberleri iyi takip etmek lazım... suriye ortamı çok karışık...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    neyse dostum bence yine de haberleri iyi takip etmek lazım... suriye ortamı çok karışık...
    Evet haklısınız Suriye çok karışık. Şöyle bir deyim vardır. Bir günlük süre Ortadoğu'da uzun bir zamandır diye. Amerika fırsat kollamaktadir Soçi sürecini sabote etmek için.

3.  Alıntı Originally Posted by anyoranza Yazıyı Oku
    Ek 14392

MEÇ dün 200.000 daha vermiş... Ziraat satışı olmadığına göre dün nereden vermiş olabilir? Büyük ihtimal Deltadan çıktı... BENCE verdiğini de kendi (yakınları, çevresi, adamları) alıyor...

Borsaya açık hisse adedi : 15.325.103 e açıklık oranı 42,91'e çıkmış durumda...
    Dün özellikle yazdım Delta dan satıyor diye. Delta şekerin mallarını aldı. Daha evvel MEÇ in 550 bin lotu toplam fark da duruyordu onu hareket öncesi deltaya aktardilar. Yani özetle Delta şeker Mec veya malını verdiği ve vermeye devam ettiği cüruh aynı kişiler

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bu geri çekilmeyi yorumlayabilir misiniz üstadlar.

5.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Dün özellikle yazdım Delta dan satıyor diye. Delta şekerin mallarını aldı. Daha evvel MEÇ in 550 bin lotu toplam fark da duruyordu onu hareket öncesi deltaya aktardilar. Yani özetle Delta şeker Mec veya malını verdiği ve vermeye devam ettiği cüruh aynı kişiler

Kaç lotu kaldı Meç'in Sn. Mastori siz tam hesabı biliyordunuz ?

Buralarda versin hepsini de kurtulalım hem de düzeltmeyi de aradan çıkartmış oluruz, 2.50 altına düşmeyelim yeter bilançoya kadar.

6.  Alıntı Originally Posted by knox Yazıyı Oku
    Bu geri çekilmeyi yorumlayabilir misiniz üstadlar.
    Tekniği uyduracaklar diye düşünüyorum. Kağıt 7 gün üst üste yükseldi. Açıkçası bugün günlükte artı kapatması benim için sürpriz olur.Tabi inşallah yukarı doğru süpürür gider fakat sağlıklı uzun vadeli yükseliş için ufak bir düzeltme şart.

7.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku

Sayın mastori benimde dikkatimi çekmişti bu delta . Galip delta ile çalışır. Eğer bunun altında galip çıkarsa tahtanın içine eder. İnşallah galip değildir.

Sayfa 426/948 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •