Sayfa 174/581 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274 ... SonSon
Arama sonucu : 4645 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1. Tavsiye üzerine az miktar almıştım, hisse arada bir takip ederim, borsada bunun kadar adi kağıt zor bulunur tahminimce.

Yeni girmeyi düşünenler, sadece 2 gün hisseyi takip etsinler hak vereceklerdir. İnat biriyimdir, böyle süzmelere beş kuruş kazandırmam. Benim düşmemi beklersen çok bekle. Kıvran dur, zevkle izliyorum.

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Şimdilik böyle olsun....

https://www.youtube.com/watch?v=Jmr0DcR3BV4

3.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    borsa 110 binden 121 bine gitti hisse bu zamanı kayıpla kapadı..şimdi küçük bir satışta hemen eksiye döndü...
    bunlar silme oçocuğu. dötünüzü yırtsanızda çeyrek bilançoyu ky bekleyecek.size teslim olma yok.yaptığınız baskılarla ky katlettiniz ama bu topiğe gücünüz yetmeyecek.
    Endeks eksi bile olmadan hisseyi 2 kademe çakmışlar.
    Çeyrek bilançoya kadar kasadaki avansları cukkalayıp kaçarlbilirler mi diye tedirgin olmuyor değilim.
    Geçmiş sicilleri temiz değil maalesef, şimdi 47m avans + bedeliden gelen 12m + kira gelirleri.
    Kasa tam soyulmaya müsait, hepimizin rızıklarnıda gözü var ama bize yar etmezseniz, size de yar olmaz.
    Bu arada şirkette şikayette bulunup da cevap alan var mı acaba, cevap vermiyorlar hiçbir soruya.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4. Er geç intikamını alacaktır...kime nasip olur bilemem.

5. Büyük pislik var ve yönetim de bu işin içinde. Bu toprağın üstünden sonra birde altı var. Spk seni de kutluyorum,Şikayet edilmeden inceleme araştırma yapılmaz mı sizde.

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    ................................, şimdi 47m avans + bedeliden gelen 12m + kira gelirleri.
    Kasa tam soyulmaya müsait, hepimizin rızıklarnıda gözü var ama bize yar etmezseniz, size de yar olmaz.
    ............................
    şirket hayatında bu kadar nakiti bir daha göremez. Ama hisseye henüz getirisi olmadı.
    Son düzenleme : emektar; 30-01-2018 saat: 22:25.

7. Parası ile rezil olmak isteyen buyursun gelsin

8.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    şirket hayatında bu kadar nakiti bir daha göremez. Ama hisseye henüz getirisi olmadı.
    Eninde sonunda fiyatlayacaktır, hisse çok çakkal bir grubun eline düşmüş görünüyor, yoksa mal vermek gibi bir dertleri olsaydı yükarı sürer verirlerdi.
    Başarıyla bedelli yapan her şirketin hissesi sonradan güçlenerek yukarı giderken bu hissede maalesef 4 ay geçmesine rağmen daha bölünme fiyatına bile değil.
    Mayıs ayına kadar buralardan epey yüksekte olacağını düşünerek beklemeye devam diyorum.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 174/581 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •