Sayfa 342/690 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Bu kadar alış satış oluyor takaslar hep aynı. Bir yerden satış bir yerden alış yapıyorlar gibi. Marbaş baş aktör rolün de. Garantinin alımları olmasa buralar da tutamazlar. Karşılığını görmese bu kadar kolay satışa basamaz.. Tabana da çakamadılar malı kaptıracağız diye sanırım..
    Üstad bugün çılgının biri tavana 500 bin alış girseydi bu satışların büyük çoğunluğu silinirdi...bırak 500 bin lotu 100 bin ile tavan olurduk..o da KY satışıyla, tabi bu kadar satış varsa KYden... alış kademesi az gibi görünüyor ama Normal şartlarda bu miktar alış girilmesi bile ESEM için fazla...
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

2.  Alıntı Originally Posted by legenda1903 Yazıyı Oku
    Üstad ben gelirim, şirketin yerini de biliyorum ��
    Sn legenda, bende gelirim. Şayet gelmek isteyen arkadaşlar olursa proğram yapalım İstanbul da buluşup hep birlikte gidelim. Gezmiş ve Genel Kurula katılmış oluruz. Elbette herkesin farklı illerde ve farklı iş konumların da olma durumları var. Vakit ayırabilecekler için değişik bir proğram olabilir.. 27 si Cumartesiye geliyor müsait olacaklar olabilir..

%5’i bulabiliriz belki arkadaşların katılımıyla , pislik çıkarırız kurulda
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

4.  Alıntı Originally Posted by legenda1903 Yazıyı Oku
    Üstad bugün çılgının biri tavana 500 bin alış girseydi bu satışların büyük çoğunluğu silinirdi...bırak 500 bin lotu 100 bin ile tavan olurduk..o da KY satışıyla, tabi bu kadar satış varsa KYden... alış kademesi az gibi görünüyor ama Normal şartlarda bu miktar alış girilmesi bile ESEM için fazla...
    Oluşan hacim ve alış satış emirleri olağan dışı hareketler ESEM için..O yüzden bu durumun bir nedeni olduğu kesin. İnşalalh ky dan yana olur bu durum..

5.  Alıntı Originally Posted by legenda1903 Yazıyı Oku
    %5’i bulabiliriz belki arkadaşların katılımıyla , pislik çıkarırız kurulda
    Olmayacak bir durum değil. Sinerji yaratarak bunu sağlayabilirz. Medya payalaşımı da yaparız

6. M.Ö 'in hazırlayıp notere toplantı çağrısı yaptığı maddeleri hazırlayıp Genel Kurula götürelim.. Bakalım ne cevap verecekler..Veremeyecekleri kesin..

Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    M.Ö 'in hazırlayıp notere toplantı çağrısı yaptığı maddeleri hazırlayıp Genel Kurula götürelim.. Bakalım ne cevap verecekler..Veremeyecekleri kesin..
    Aynen.. hiçbir cevap veremezler.. %5i bulup ibrada olumsuz oy kullanırsak o zaman şapa oturur.. Çayları ben ısmarlarım bu durumda, hatta bay kanki de orda olursa ona Türk kahvesi...ne de olsa servisi Cengoya yaptıracak, zahmet verelim biraz cengavere..bu arada Sn. cefakstan son 6 aylık takasları rica ettim .. döner inşallah ..

8.  Alıntı Originally Posted by legenda1903 Yazıyı Oku
    aynen.. Hiçbir cevap veremezler.. %5i bulup ibrada olumsuz oy kullanırsak o zaman şapa oturur.. çayları ben ısmarlarım bu durumda, hatta bay kanki de orda olursa ona türk kahvesi...ne de olsa servisi cengoya yaptıracak, zahmet verelim biraz cengavere..bu arada sn. Cefakstan son 6 aylık takasları rica ettim .. Döner inşallah ..
    %5'i 665.000 lot yapmıyor mu? Buluruz diye düşünüyorum..eskiler olarak silkelensek çıkartamaz mıyız...

Sayfa 342/690 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •