Sayfa 166/1024 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Odeo +1000 swap %13,50

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Arkadaşlar: Abank, VOV Hesap, 60 gün, Eski/Yeni fark etmez, % 13,00'dir. Bilgilerinize...
    Yalnız 5000 tl boşta olacak Abank vov hesapta.
    Bu da faizi epey aşağı çekiyor.

3.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    özel bankacılık
    hocam bugün konuştum hem kendi temsilcimle, hem de özel bankacılık ile, ama %13 mümkün değil diyorlar.
    siz nasıl aldınız, var mı bir tüyosu bu işin?
    yoksa banka değişikliği mi yapmak gerekecek acaba?

4. Sayın mevduatçılar ; Odea oksijen 50 bin tl. ile sınırlı ve 3000 tl. boşta kalıyor. Oysa fiba kiraz da 500 bin tl. ve 3000 tl. boşta. vov hesap 500 bin tl. için aynı faiz. Bununla ilgili odea sitesindeki iletişim butonunu tıklayarak mesaj atalım. --- 50 bin tl. olan üst sınırın en az 300 bin tl. ye çıkarılmasını gerekirse sinema bileti verilmemesi ama faizin yüksek tutulmasını - talep edelim...... bana gelen cevap ; -- biz 50 bin tl. için 13 veriyoruz ama yıl boyunca veriyoruz. 60 günle sınırlamıyoruz, yine de önerinizi görüşeceğiz --- diyorlar.

5.  Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Sayın mevduatçılar ; Odea oksijen 50 bin tl. ile sınırlı ve 3000 tl. boşta kalıyor. Oysa fiba kiraz da 500 bin tl. ve 3000 tl. boşta. vov hesap 500 bin tl. için aynı faiz. Bununla ilgili odea sitesindeki iletişim butonunu tıklayarak mesaj atalım. --- 50 bin tl. olan üst sınırın en az 300 bin tl. ye çıkarılmasını gerekirse sinema bileti verilmemesi ama faizin yüksek tutulmasını - talep edelim...... bana gelen cevap ; -- biz 50 bin tl. için 13 veriyoruz ama yıl boyunca veriyoruz. 60 günle sınırlamıyoruz, yine de önerinizi görüşeceğiz --- diyorlar.
    Bankayı siz mi kurtaracaksınız, hayatta mail bile atmam böyle.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Sayın mevduatçılar ; Odea oksijen 50 bin tl. ile sınırlı ve 3000 tl. boşta kalıyor. Oysa fiba kiraz da 500 bin tl. ve 3000 tl. boşta. vov hesap 500 bin tl. için aynı faiz. Bununla ilgili odea sitesindeki iletişim butonunu tıklayarak mesaj atalım. --- 50 bin tl. olan üst sınırın en az 300 bin tl. ye çıkarılmasını gerekirse sinema bileti verilmemesi ama faizin yüksek tutulmasını - talep edelim...... bana gelen cevap ; -- biz 50 bin tl. için 13 veriyoruz ama yıl boyunca veriyoruz. 60 günle sınırlamıyoruz, yine de önerinizi görüşeceğiz --- diyorlar.
    Bankalarla bu şekilde uğraşmayın zaman kaybedersiniz. Kim yüksek ve uzun süreli veriyorsa oraya yatırın üşenmeyin. Şu an ingbak 12.50 tüm paraya günlük veriyor. Bana 1 yıl uygulayacaklarmış. Bankalar başka dilden anlamaz. Ve unutmayın her zaman bir banka mutlaka öne çıkar. Üşenmeyin.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7. MB son dolar faizi artışı sonrası oran alan var mı?

8. Dolares için;
    Bugün Fiba ve Odea 3.5% verdiler. Israr ettim bu rakamın üzerine çıkmadılar.
    Burgan da 3.6% verdi.....
    Sanırım en yüksek bunlar veriyor...
    Bir ay önce 3.85'e kadar çıkılmıştı...
    Bankalar dolar istemiyor artık galiba....

Sayfa 166/1024 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •