vala ben maç sonuçlarına odaklanmıyorum onlar geyik muhabbeti benim takip ettiklerim halen taşıyıcı sponsoru yok bu sezon uefa ile anlaşması bitiyor ki bu güzel birşeygelirlerin artması ve ttk 376 dan nasıl kurtulacak
vala ben maç sonuçlarına odaklanmıyorum onlar geyik muhabbeti benim takip ettiklerim halen taşıyıcı sponsoru yok bu sezon uefa ile anlaşması bitiyor ki bu güzel birşeygelirlerin artması ve ttk 376 dan nasıl kurtulacak
Bu kadar bekledik Mart sonuna lig şekillenir kafada kalalım yeter bak eline nasıl veriyorum aç spek.İnşallah bedellide olur buraya bir sarsıntı lazım bence herkes % 100 yapılacakmış gibi hazırlıklı olsun ben bu hissede hiç para kaybetmedim sadece sabır borsanın en or......kağıdıdır bıktırır yıldırır ama sabredebilen kazanır Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Olamaz Kendi Tecrübe ve Hislerimdir.
bu da bi bakış açısı her zaman derşm bist 30 dışı teknik meknik hikaye diye ama bjk deki bunu kaçırmak istemedim ama olmadı sağlık olsun 10 işlemde 2 doğru işlem yapsam iyisir mantığı var bende
büyük konuşmamak lazım ama bjk de bu fiyattan bedelliye kimse katılmaz biraz daha yükselmesi lazım işte hisseyi kaçtan alndığı önemli vala zor bir durum
Milyon yatırmadık demekki bende KY sayılırım
Yer İmleri