Sayfa 136/809 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    TC CUMHURİYETİ DEVLETİ
    Gönderi
    1,255
     Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Latif bey ortalarda pek görünmüyor. Gerçi kimse kalmamış, sadece latif bey değil.
    burdayız kardeşim sessiz takip eden çok merak etmeyinizfabrika alımları habaerleri düşsün hacim ve ziyaretçiler çoğalacaktır

2. Bizde burdayız biyere gittigimiz yok. Altının degerini sarraf bilirmiş. Herkese saygılar ve bol kazançlar dilerim.

3. Hacim sürünüyor.

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Hafta henuz bitmedi yarin abd TDİ verisi gelecek. Fed faiz artırımına gitmemesi 9 a 0 oyla, dövizin yönünün ne olacağını şekillendirecek tarım dışı ve işsizlik. Bugün ısyatirimin sitesinde yabancı takası kordsda da hatalı gibi gördüm birgün oncesiyle dikkat ettnizmi. Ytd.
    Yanlıslık var sanırım Sn Spenc mesela ; ASELSAN yabancı oranı 30 Ocak 2018 Salı günü % 29,64.31 Ocak 2018 Çarşamba günü % 54,21. Fark % 24,57
    bu imkansız değilmi ayrıca thyo da %50 lik bir düşüş var...

5. bence dibe vurdu. ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Cengo Yazıyı Oku
    Verir verir 8.15 dende verir 8.00 dende verir,beklemesini bilene 7.80 den bile verir.
    8.01 kadar verdi.

7.  Alıntı Originally Posted by flamenco72 Yazıyı Oku
    Prepreg ürünlerin işlenmesi ve kür prosesleri, garajda bile basit kalıplarla, vakum, ve fırınla mümkün olması;
    bu ve bunun benzeri ürünlerin, önünde çok geniş bir kullanım alanı yaratıyor kanımca..Garajınızda uygun kalıplarla, motosiklet, otomobil, model uçak, tekne aklınıza ne geliyorsa parça üretebiliyorsunuz..Şu durumda Türkiye için ve global düşünürsek; tasarımın ve özellikle tasarımlarda oval kenarlı asimetrik şekilli uygulamaların önem kazandığı yüksek teknoloji dünyasında, tasarımcıyı ve üreticiyi özgür kılan, sağlam ve dayanıklı ürünler bunlar..Şu halde müşterileriniz büyük sanayi devlerinden, garajında hobi olarak DIY model uçak, DIY drone vesaire yapan bireylere kadar geniş bir yelpazede olacak..
    Kevlar ve buna dayalı balistik çözümler ayrı eğlenceli bir hikaye..
    Geçen sene tadilat yaparken, kurduğumuz çelik konstrüksiyon eklentiyi boardex(kuru duvar sistemleri). markalı ürünle kaplayıp..üzerine bir sıva bir boya atmıştık..Dış görünüşü Bayağı bayağı betonarme gibi olmuştu..O zaman kendi kendime demiştim ki "Ulaaan bak ne basit bir ürün, ama üreticisi milyar dolarlar kazanıyor..İnşaat sektöründe çaya çorbaya boardex" Bakıyorum Kordsa'nın inşaat ayağında bu geniiiş kulvarda önemli ürünler çalışmalar var..
    Belki de şu mükemmeliyet merkezinde, halihazırda 3 boyutlu baskı teknolojileri ile uyumlu özel ürünler bile geliştiriliyor olabilir..YENİ bileşik patentleri, ürün ve üretim konseptleri vesaire

Bana sorarsanız kordsa; kıyak bir yatırımın ötesinde takibi ve üzerine düşünmenin çok eğlenceli olduğu ve yaratıcılığa imkan veren bir kulvar.
    Biraz güzelleme gibi oldu ve fakat ne yalan söyleyeyim; pozisyona göre konuşmanın dayanılmaz bir cazibesi oluyor..Tabii bir ölçüye kadar..

[IMG][/IMG]

http://www.fortuneturkey.com/kordsa-...e-aciyor-50492

Doğrusu bu ya şu üç boyutlu baskı teknolojisi konusunda uzunca süredir düşünüyordum..Sanırım 2015 yılıydı..Uzuuun süredir ortağı olduğum PETKİM için kurgulamıştım

https://youtu.be/zdFXWUmmMV8?t=15m50s

Sayfa 136/809 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •