Bana görede kesinlikle kotdışı olayı yoktur ve olmayacaktır ama arkadaşın dediğine göre arkadaşa denilen şirketlerin denetçinin görüşü eğer 3 yılda olmazsa böyle bir riskin olduğu. Kervansaray şirketindede bu yıl 3 ncü yılmış. Bu durumuda karşı taraftaki arkadaş zaten bu olasilık için denetçi firma olayının öncelikleri olduğunu belirtmiş. Sonra bende araştırdım. Mevzuata göre böyle bir durum söz konusu ama şirket kesin bu durumu çözecektir. Çünkü şirket yetkilileri bu anlamda hatta denetçi firmayla bile anlaşmışlar. Bende arkadaşın anlattıgı kadar açık yazarım yoksa ekleme yaparsam yanıltmış olurum insanları. Çünkü çok daha bildiklerimde var çok olumlu anlamda ama teyidi kesin değil bu yüzden bunları mesela yazmıyorum. Yada azda olsa burda bahsetsem bu seferde sizin gibi daha açik yazın diyen oluncada olay başka boyutlara gitmesin diye yazamiyorum. Ama neticede benim mesajımmmm Volborun ikide bir KOT DIŞI KOT DIŞI diye feryat etmesine idi. Feryada gerek yok bu durumu şirket düzeltme anlaminda bağladı. Sorun yok. Yani ky yi düşünen biri olarak volbor bu durumu sıkıntı etmesin. Hani kotdışı kalmayınca ky adına sevinirim diyordu. SEVİNEBİLİR. Artık bu konuda kapandı Sayın kervanzede. Yardimcı olmuşdur bu yazım tahminimce.