Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7713 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Sirkete hic bir taahhutte bulunmadik onlarda bulunmadi. Tarih olarak grup olarak alacagimiz karar onemlidir. Grup degisen hic bir sey yok derse dava acalim hukuki haklarimizi aramaya devam edelim denirse surec baslar.
    ppdi.
    Adamların yıllardır yaptıkları ortada, niyetleri ortada, anaçları ortada. Ortaklık yararına olan yapılmaması gereken ama yapılanl ile yapılması gereken ama yapılmayan herşey ortada. Yatırımcıların iyi niyet ilişkisini bile geleneksel amaç ve niyetleri için aynı şekilde kullanmaya devam ettiklerine çok iyi okunabiliyor.

Herneyse şimdilik yinede grubun belirlediği zamana kadar herkes sabretmeli ve göstermelik yapmacık yapılan bir iki ilede kanmamalı.

Zamanı gelince davalar açılmalı. Adamlar 4 yıl boyunca her pisliği yapmış, Onun için Yeryüzünde ne kadar dava varsa açılmalı ) yanı konularla ilgili Farklı illerde farklı dayanışma grupları oluşturarak farklı farklı çok sayıda dava açılmalı.

Tabi bu davalar ve mücadele koordineli olarak adamların yediği her halt teknik açıklamalarla en etkili şekilde basın yayına, bürokratik ve siyasi otoritelere aktararak kamuoyuna yansıtılarak sürdürülmeli

Benim her zaman dediğim gibi. Yatırımcının kurtuluşu için iki şey var, birincisi Spk nın Danıştaya itirazı sonucu davanın yatırımcı lehine dönebilmesi, ikincisi devletin şirket yönetimine bir an önce el koyması.

Diğer bütün durumlarda en fazla bir kaç yapmacık işle hisseyi biraz yükseltip yatırımcıya küçük bir teselli verirler en fazla. Ve bu dört yılda olduğu gibi hep yatırımcıyı hisseden kovuşturmak için herşey yapmaya devam edeceklerdir diye düşünüyorum.

Bazı hukuksal sıkışmalardan dolayı yeni cici ve muhteşem yönetim efsanesi ise geçici rahatlama için çıkarılmış stratejik bir efsane. Yeni yönetim diye birşey yok, yönetim hep aynı yönetim sadece yeni oflsleme dekorasyonu ve maskeleme farkı yapmak zorunda kaldılar. Eğer SPK tespit ve suç duyuruları yapmasaydı ve buna dayalı bazı endişelere düşmeselerdi bu yeni ofis dekorasyonuna ve maskelemelerede ihtiyac olmayacaktı.

Neyse şimdilik biraz daha sabır gerekiyor sanırım

2.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Adamların yıllardır yaptıkları ortada, niyetleri ortada, anaçları ortada. Ortaklık yararına olan yapılmaması gereken ama yapılanl ile yapılması gereken ama yapılmayan herşey ortada. Yatırımcıların iyi niyet ilişkisini bile geleneksel amaç ve niyetleri için aynı şekilde kullanmaya devam ettiklerine çok iyi okunabiliyor.

Herneyse şimdilik yinede grubun belirlediği zamana kadar herkes sabretmeli ve göstermelik yapmacık yapılan bir iki ilede kanmamalı.

Zamanı gelince davalar açılmalı. Adamlar 4 yıl boyunca her pisliği yapmış, Onun için Yeryüzünde ne kadar dava varsa açılmalı ) yanı konularla ilgili Farklı illerde farklı dayanışma grupları oluşturarak farklı farklı çok sayıda dava açılmalı.

Tabi bu davalar ve mücadele koordineli olarak adamların yediği her halt teknik açıklamalarla en etkili şekilde basın yayına, bürokratik ve siyasi otoritelere aktararak kamuoyuna yansıtılarak sürdürülmeli

Benim her zaman dediğim gibi. Yatırımcının kurtuluşu için iki şey var, birincisi Spk nın Danıştaya itirazı sonucu davanın yatırımcı lehine dönebilmesi, ikincisi devletin şirket yönetimine bir an önce el koyması.

Diğer bütün durumlarda en fazla bir kaç yapmacık işle hisseyi biraz yükseltip yatırımcıya küçük bir teselli verirler en fazla. Ve bu dört yılda olduğu gibi hep yatırımcıyı hisseden kovuşturmak için herşey yapmaya devam edeceklerdir diye düşünüyorum.

Bazı hukuksal sıkışmalardan dolayı yeni cici ve muhteşem yönetim efsanesi ise geçici rahatlama için çıkarılmış stratejik bir efsane. Yeni yönetim diye birşey yok, yönetim hep aynı yönetim sadece yeni oflsleme dekorasyonu ve maskeleme farkı yapmak zorunda kaldılar. Eğer SPK tespit ve suç duyuruları yapmasaydı ve buna dayalı bazı endişelere düşmeselerdi bu yeni ofis dekorasyonuna ve maskelemelerede ihtiyac olmayacaktı.

Isıtıp ısıtıp aynı konuları getiriyorsunuz. Devlet gitsin önce memsa ya el koysun.
    El konsa paranı alamazsın diyoruz, sıra gelmez diyoruz, gene aynı terane.
    Daha evvel yazdınız, ben hisselerimi gözden çıkardım dediniz. Ben gözden çıkarmadım sana ne oluyor. İşime gelmeyen şeyi neden savunayım ben.

3.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku

Sabır sabır da nereye kadar sabır bir dört sene daha yada 3 ya da 2, 1 ya da 2 ay... Bakın bunu bu kadar yazmama bile dayanamadı birçok arkadaş.. Ama 4 senedir bir de sapıklarımız bilmem kimdir.. Vs vs psikolojik saldırılar.. Allah'tan bir kaç araştıran arkadaş (sağolsun freecell gibi) sayesinde sapık savar yapıyoruz.. Yani diyeceğim sabır nereye kadar damarlarına dokunulmalı artık.. Madem tek vucut bir grup var.. Yeter artık denilmeli.. Neyse.. Yazdıkça sinirleneceğim.. Sizlerinde sakin sabrını kaşımayalım.. Ytd..

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by muhabere Yazıyı Oku
    Sabır sabır da nereye kadar sabır bir dört sene daha yada 3 ya da 2, 1 ya da 2 ay... Bakın bunu bu kadar yazmama bile dayanamadı birçok arkadaş.. Ama 4 senedir bir de sapıklarımız bilmem kimdir.. Vs vs psikolojik saldırılar.. Allah'tan bir kaç araştıran arkadaş (sağolsun freecell gibi) sayesinde sapık savar yapıyoruz.. Yani diyeceğim sabır nereye kadar damarlarına dokunulmalı artık.. Madem tek vucut bir grup var.. Yeter artık denilmeli.. Neyse.. Yazdıkça sinirleneceğim.. Sizlerinde sakin sabrını kaşımayalım.. Ytd..

Sabır belli. 2017/12 aylıktır benim için.
    Denetçi görüşü önemli.
    Kar veya zarar önemli.
    Buna bağlı olarak sermayeden yemişmi yememişmi önemli.
    Az kaldı. Bekleyelim görelim.

5.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Denetçi görüşü önemli.
    Kar veya zarar önemli.
    İnşallah aynen kardeş bakalım hayırlısı olsun.
    Aeral bank
    Brüt takas ve
    gözaltını da ekleyelim.

6.  Alıntı Originally Posted by muhabere Yazıyı Oku
    İnşallah aynen kardeş bakalım hayırlısı olsun.
    Aeral bank
    Brüt takas ve
    gözaltını da ekleyelim.

Haklısınız. Burada en zor olan gözaltı meselesi. Diğerleri olacak inşallah.

7.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Denetçi görüşü önemli.
    Kar veya zarar önemli.
    Bunlar olmazsa Spk fişi çekmez mi?

8.  Alıntı Originally Posted by sdksmr19 Yazıyı Oku
    Bunlar olmazsa Spk fişi çekmez mi?
    Hocam sayın iduz hatırlatmışken ben de sizin hisselerinizi sattınız diye duymuştum... Hayırdır satsanız bile yorum yapmadan duramıyorsunuz galiba... Yoksa fişi çekilecekse neden durulur değil mi?? )
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •