Yoksa hocam biz kimin al sat yaptigini da... Kimin biraz fiyat yukselsin de satayim diye bekledigini de... Kimin bu sirkete ise gireyim diye cirpindigini da iyi biliriz.

Bir daha soyluyorum biz yerimizdeyiz mucadelemiz devam ediyor. Ins butun ky ler buradan kurtuluruz.

Sirketi de yonetimini de takip ediyoruz. Iyiye iyi, kotuye kotu deriz.

Sirf laf olmasin diye sirketle gorusmelere son zamanlarda gidebilecek butun arkadaslarimiz gitti. Fikirlerini belirttiler.

Hani farkli acidan bakilsin diye...

Bizim icin yeni yonetim veya eski yonetim veya sirket degil... Onemli olan magduriyet yasayan artik girtlagina kadar borc bataginda olan insanlarin az birsey nefes almasidir.

Yoksa burada gelip kimseyle sen bunu dedin ben bunu dedimle ugrasamayiz.

Buyurun sirket orada yk orada SPK orada... Buradan iki laf atayim kizdirayim belki varsa agzindan birsey kacirir.

Cocukca seyler bunlar...

Ve biz 4-5 yildan beri buradayiz sirf bu yuzden ky birlik olamadik. Sirf bu tip dusuncelerden dolayi... Sen patron adamisin yok oyle yok boyle

Eger ki bu olusumu kuruldugundan 2 sene once birakin iki seneyi bir sene once kursaydik su anda hepimiz farkli yerlerdeydik.

Sirkete gidin hocam anlatin, siz ne yapiyorsunuz neden yapmiyorsunuz diye sorun??

Spk ya yazin, neden bunlari bunlari yapmiyorsunuz diye sorun...

Burada bizi itibarsizlastirmak icin harcadiginiz zamani buralara harcayin...

Yapmayin, yaziktir en azindan emege saygisizliktir.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.