Sayfa 457/948 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Abi, arkadaşlar diyor ki, teknik olgunlaşmamış, ne dersiniz abi?
    CEVAP:
    -Size daha önce de söyledim, yemişim tekniğini.
    SORU:
    -Niçin öyle diyorsunuz abi,
    CEVAP:
    -Gözlerinizi açın biraz, alacak kağıt mı var.
    SORU:
    -Ama teknik bu abi.
    CEVAP:
    -Zorla aldıracak halimiz yok, niyetimiz sadece hatırlatmak, ayrıca para tekniği bozar, birazdan iş yatırım abi veya meri teyze ile kuzen yatırım finans gelir 2.70 i kaldırır, o zaman görürsünüz tekniğin çizgisini.
    Sn izci umarım hedefinize ulaşırsınız

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050

SORU:
    -Abi, burada istediğiniz ortamı, arkadaşlığı yakalayabildiniz mi.
    CEVAP:
    -Evet, güzel bir ortam var, arkadaşlıkta güzel.
    SORU:
    -Burada ortamın devamı için, bilanço nasıl gelmeli.
    CEVAP:
    -11 Milyon TL ve üzeri kar gelmeli.
    SORU:
    -Gelmezse ne olur.
    CEVAP:
    -Bunları düşünmek için erken, inşallah her şey umduğumuzdan daha güzel olur.
    SORU:
    -Bundan sonra temel analiz yapacak mısınız.
    CEVAP:
    -Arada bir yapacağım, fakat asıl analizimi hisse 3 liraya geldikten sonra yapacağım inş. Size özel bir analiz yönteminden bahsedeceğim.
    SORU:
    -Neden 3 lira abi,
    CEVAP:
    -3 lira hedefimizin başlangıç dip noktası, 4 lira büyüme ve gelişme dip noktası, 5 lira da olgunlaşma dip noktası olacak inşallah.
    SORU:
    -Tam anlayamadık, başlangıç fiyatımız: 3 lira mı olacak, şu anda rakam bunun altında ama.
    CEVAP:
    -Evet, aynen, hisseye başlangıç fiyatımız 3 lira. Hayırlı olsun.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050

SORU:
    -Abi, yaptığımız işi (ankastre) popüler buluyorsunuz, neden popüler abi,
    CEVAP:
    -Her zaman talep olabilecek bir sektör, yeni ve toplu konutların vazgeçilmez bir eklentisi, ankastre; kentsel dönüşüm deyince akla ilk gelen kelime olmalıdır.
    SORU:
    -Toplu konutlar hakkında gelecek için bir düşünceniz var mı abi, daha da hızlanır mı.
    CEVAP:
    -Evet, son yıllarda ulusal mağazalar ve süper marketler taşraya nasıl akın ettilerse, şu anda halen büyük şehirlerde etkili olan kentsel dönüşümler de, aynı hızla taşrada yaygınlaşacaklar dır.
    SORU:
    -Ayrıca, ülkemizde barınmakta olan 3.5 milyon Suriye vatandaşının konut ihtiyacı var, sayı gerçekten çok yüksek değil mi.
    CEVAP:
    -Evet, onunla ilgili bu sabah gündeme düşen bir haber var, hepsine de toplu konut yapılacak, sektör için müthiş bir haber.
    https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...-kalici-konut/
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

4. Bu rakkamlar 2 gün öncesine ait.
    Bence dağılım güzel gözüküyor.Ziraatin biraz daha azalmış olmakı son 2 günde.

5. Ankastre urunler soz konusu oldugunda, ulkemizin Avrupa ulkelerinden geride oldugu biliniyor. Bu yuzden de agresif ve istikrarli bir buyumeden bahsetmek mumkun... Silverline finansal tablolarindan da bu gelismeyi izleyebiliyoruz Sayin Izci, arastirmaci kisiliginizle bu olgunun farkindasinizdir zaten.... Silverline da amiral gemisi olarak sektor ortalamalarinin uzerinde bir buyume ivmesini yakalamis gorunuyor...Yuzde 17ler duzeyinde bu yil... Bu egilim surdurulebilirse eger ve genel konjonkturde de bir sorun yasanmazsa sirket kendisini faha fazla kurumsallastirmak, yeni yatirimlar yapmak ve kar marjlarini yukseltecek adimlari atmak zorunda hissedecektir, istese de istemese de... Emin olunuz!. Bu adimlarin icerisinde pazarlama sirketi ile butunlesme de olacak ( nasil ki bir gece ansizin marka bedeli meselesi onumuze surulduyse), arge ve tasarim metkezinin gelistirilmesi de, duzenli temettu odemeleri de.. Hepsinin bir sirasi var elbette... Bu hikayenin bir cok kurumsal ve bireysel yatirimci da farkinda olmali ki yuzde yuzu asti pirimi son bir yilda...Bence bu noktada biz kucuk ortaklarin kendi kendisine sunu sormasi gerekir? Risk ve beklentim nedir, ne kadar uyumludur? Ve vade nedir tabii ki!..
    Sirket dunya devi de olsa birgun, uzerindeki oyunlar bitmeyecek, ayak oyunlari kesilmeyecek korkarim ki!.. Bir gun sirket ortaginin kallavi bir miktari satacagini bildirmesinin yaratacagi olumsuz etkiyi tersine kullanmaya calisanlar gibi, o cebinden bu cebine mali gecirenler gibi...Toplam farkcilar, teknikci avcilari gibi.. Silah hic bitmez o cephede zaten... Nacizane benim onetim ise sudur:Sirket kabuk degistirmektedir, baska bir hikaye sozkonusudur artik ve bu yeni hikayeye gore de pozisyonlar gozden gecirilmelidir. Birkac yil icinde 1 milyar hasilati yakalayacak, bir sirketin gelecegine ortak olmak heyecani ve hayalidir soz konusu olan... Orta hatta uzun vadede gunden gune artan brut karlari, sirket degerleri ve tabii ki katlanan hisse senedi fiyatlari... Benim gibi 1 liradan aldim 15 gunde spek (denen dogaustu guclere sahip efsanevi kisi ya da kisilerin) 3 4 iraya cikaracak hikayeleri fazlasiyla risklidir artik (iki yil bekledik yahu hem de edilgen bir konumda)...Ama her yil istikrarla buyuyen, sektorunde Avrupa'nin devleri arasina girmis bir sirkete yatirim yapma sansini simdiden az az ve artan pozisyonlarda yapan etkin konumda bir yatirimci olmak ise gercekten bir ayricaliktir... Bu perspektifle baktiginizda bedavadan az pahalu bir sirket gorursunuz, oteki taraftan baktiginizda ise yuzde yuz primli kimliksiz, ayak oyunlariyla unlu bir tahta... Ikincisinde borsada oynuyorsunuzdur ( kurallarini sizin belirlemediginiz ve av olma ihtimaliniz yuksek olqn bir yasam oyunu gibi, rulet masalari gibi, hem de Rus olanindan) ilkinde ise ulkenize, ulkenizin sanayisine, borsaniza yatirim yapiyorsunuzdur... Birinde etken ve etkin hissedersiniz, tahtadaki anlik dalgalanmalar psikolojinizi yaralamaz, izlemezsiniz bile... Otekinde ise edilgen hissedersiniz alabildigine... Kaldi ki her zirvesinde kasla goz arasinda esir koleksiyonunu genisleten bir tahta ile nasil bas edebilirsiniz ki baska turlu?Selamlar, saygilar, bol kazanclar...
    Not:Bu kagitta evladiyelik olarak nitelendirdigim maliyeti sifir olan bir miktar disinda pozisyonum bulunmuyor... O yuzden aricten gazel okuyorum biraz da... Dikkate almazsaniz saygi duyarim...
    Yatirim tavsiyesi degildir...

6. Sayin ortaklar;
    turkishbull hissemizi aciga sat olarak aciklamis

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Ceng Yazıyı Oku
    Sayin ortaklar;
    turkishbull hissemizi aciga sat olarak aciklamis

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bildiğim kadarıyla "B" grubu hisselerde açığa alış ve satış yapılamıyor.yani benim açımdan sıkıntı yok isteyen istediği kadar açıktan satsın satabiliyorsa (yanlışım varsa düzeltin lütfen.)

8. Abi İZCI abi sılver'in avantajlı konumunu anlatırken atladığı bir şey var onu da ben söylesem olurmu
    E söyle bakalım
    Abi ben evimi alırken mutfağım ankastre değildi
    E eeee
    Abi hanım tutturmuş mutfağımızı ankastre yaptıralım , arkadaşlarımın mutfakları bizimkinden güzel
    E SENDE YAPTIR
    Yaptıracağım abi de bunun için sadece 1000 lot silver ayırdım ne zaman 1000 lot silver bunu karşılar o zamana söz verdim hatuna...
    Galiba eşin bi süre daha kafanı şişirecek ama söyle ona biraz sabırlı olsun, daha kiradan yeni çıkıp evin sahiibi oldunuz.

Sayfa 457/948 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •