Originally Posted by
santai07
Sen o yazının neresinde yalvarma gördün ben fikir beyan ettim fazla bir bilgim olmayan dönemde sonra gittim İstanbul’da bilgi sahibi oldum ama bunların hiçbirinin yatırımcının isteğini karşılamayan gelişmeler olduğunu belirttim orda ben ve arkadaşlar ve yazdım ki zt malına ağlar ama bize ağlamaz eleştiriye asla açık bir toplum değiliz ben davadan ısrarla vazgeçmeyelim dediğimde zt ile tek başına görüşüp veya onun adamlarıyla görüşen ve karar alan güya yönetici arkadaş beni aradı ve Selim’in adamımısın sen dedi bana benki hayatımda bir defa gördüm Selim’i ve yanımda gruptan bir arkadaşta vardı adam numarasını ikimize kendi isteğiyle verdi bizim talebimiz bile olmadı banka ve Bodrum oteli için iki defa aradım ikinci aramamda ses tonunu sanki aramadan rahatsız oldu gibi anlayarak numarasını sildim bunu ismail şefaat Ali beye o dönemde söyledim sildim numarasını diye yalansa buyursunlar söylesinler herkesten özür diler tüm hisselerimi Yalçın beye bağışlarım zaten whatsapp kayıtları bile vardır çıkarır gösteririm yazacam akşam tekrardan sonrada yazmayacam bildiklerimide kimseyle paylaşmak zorunda değilim herkes arayarak bilgiye ulaşır
Peki görüşmeleri yaptığınızda çıkıp gruba ben ss ile görüştüm deyip bilgi vermezseniz... Ve bu görüşmelerinizi o yönetici arkadaş öğrenip size sen ss nin adamımısın demesi kadar doğal bir şey var mı???
siz arkadan iş yapmaya çalışırsanız biz nasıl güveneceğiz size... Hukuki bir süreç yürüttüğümüz deliller, kanıtlarla uğraştığımız bir dönemde açacağımız davalarla ilgili bilgi vermediğinizi nasıl bilelim...
Ki yine de o yönetici arkadaş sizi gruptan atmamış kendiniz ayrılmıştınız... ve hala utanmadan zt ile görüşen diyorsunuz hala suçlama yapıyorsunuz... grup olarak zt ile görüşen avukatımız ve 3 yönetici arkadaşımız var. Ve bu görüşmelere her zaman sizin gittiğiniz gibi diğer yatırımcı arkadaşlardan gidenler oluyor ve grup bilgilendiriliyor...
Hala suçlamalar hala suçlamalar... Ne yapalım hocam tuvalete de 300 kişiyle mi gidelim... Genelde her yere aramızdan seçtiğimiz temsilcileri gönderiyoruz. Bu temsilciler arasında bazen grupta olmayanlar bile oluyor örnek siz... ya da SPK görüşmesinde Ali Bey
ayıp ayıp hala suçluyorsunuz kendiniz haltlar karıştırmışsınız... yok yönetici arkadaş bunu yaptı yok şunu yaptı... Emin olun gruba her türlü bilgi veriliyor her şeyide takip ediyoruz... Şekil A'da görüldüğü gibi sizin ss ile irtibatınızı da biliyorduk...
Onun için tekrar ediyorum yazdıklarınıza dikkat edin hala gruba oynuyorsunuz hala iftira atıyorsunuz... Kendi yaptığınızı başkalarının da yaptığını iddia ediyorsunuz. Biz her konuda zaten bilgi veriyoruz... Buradan bile paylaşıyor en azından tartışmaya açıyoruz...
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Yer İmleri