Selamlar arkadaşlar,
Uzun zamandır yazıp çizmedim,sağlam bir boğa piyasasında olduğumuz için kaybedenin pek olmadığı bir dönem geçirdik..Yükselen trend henüz bitmedi ama marjların azaldığı ve daha zor bir dönemden geçeceğiz,işte bu dönemde tecrübelerimi yine aktarmak isterim.
Tamamiyle borsaya odaklandığım birkaç yıl geçirdim,sadece kendi portföyümü yönetiyorum ve hala kendimi eğitmeye devam ediyorum,bu işi yaptığınız sürece de bu eğitim devam etmelidir..
Tarzım her zamanki gibi temeli ve haberi olan hisseleri bulup bu hisseler üzerinden teknik analize göre trade etmektir,orta ve uzun vadeli bir yatırımcı değilim,olabildiğince kar da oturabilmeyi ve trend değişene kadar hisselerde pozisyonumu tercih ederim.
Trade stratejim de Long ve Short pozisyonlar olacaktır,bu işin çift yönlü yapılması gerektiğini düşünüyorum çünkü piyasa bunu yapıyor,duygusal davranıp ben short yapmam diyenlere saygımız var elbet ama yatırım piyasası sizin duygularınıza aldırmayacaktır..
Bu hafta bir liste paylaşmak istemiyorum,dışarıdaki bozulmanın etkilerini izleyip doğru zaman da olduğumuzu düşününce paylaşımlarım olacaktır..
Hiç kimse analizlerimden %100 doğru sonuçlar beklemesin bunu zaten başarabilen trader yoktur,önemli olan alınabilecek en az riskle trade etmek..Risk bu sektörün doğasında var..
Sevgiler,saygılar..
Yer İmleri