Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7586 madde; 1 - 8 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Diyalogun devamı :

Aşırı bilinçli yatırımcı (A1) : - Ah aah önem vermediler mi sanki hemşerim. Hatta en son tv lerde 2012 yılında Haldun Dormen oynadı hem de çok güzel reklamdı.

Silverline nı yeni tanıyan vatandaş (A2) : - E noldu abi kağıda faydası olmadı mı?

A1 : Çoook faydası oldu.
    A2 : Kağıt iyi yürüdü o zaman.
    A1 : Heee bize çok iyi yürüdü. 5 yılda belini ancak doğrulttu.
    A2 : Ciddi olamazsın.
    A1 : Ciddiyim. Bu kağıdın ne zaman genel müdürü patronu sahibi konuşsa önce prim yapar. Sonra kağıt tepetaklak olur.
    A2 : O zaman dikkatli olmalı.
    A1 : Dikkat etmek lazım.

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Geçmişi unut ortak , eski çamlar kürek , kızlar gelin olup anne oldular , hisse küllerinden doğuyor ....

2.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Geçmişi unut ortak , eski çamlar kürek , kızlar gelin , olup anne oldular , hisse küllerinden doğuyor ....
    Unuttuk ki burdayız hala ortak. Doğacak ta inşallah yeniden. Eski yıllarda yukarı hareketlerde kademe lerde 100 150 bin lot mal olurdu. Şimdi lot miktarı artmasına rağmen 30 50 bin arasi neredeyse. Buradan bile anlaşılıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Unuttuk ki burdayız hala ortak. Doğacak ta inşallah yeniden. Eski yıllarda yukarı hareketlerde kademe lerde 100 150 bin lot mal olurdu. Şimdi lot miktarı artmasına rağmen 30 50 bin arasi neredeyse. Buradan bile anlaşılıyor.

Siz eski ortakların bilgilerine ihtiyacımız var , Kemosobe , knox, axsaray , inhibitor , sekiz , roark bide (silverline eski olmalı nicki bile silvr) biraz eskide canınınız yanmış olsa bile , e birazda erken davranmış vakitsiz girmişsiniz gibi bir kanaatim var

4.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Siz eski ortakların bilgilerine ihtiyacımız var , Kemosobe , knox, axsaray , inhibitor , sekiz , roark bide (silverline eski olmalı nicki bile silvr) biraz eskide canınınız yanmış olsa bile , e birazda erken davranmış vakitsiz girmişsiniz gibi bir kanaatim var
    Sn.kitapci silverline dan canımızın yandığı doğrudur. Amma o hesapları kapattık kendi adıma. Yeni vizyon yeni maliyet illaki sıfır maliyetli evladıyelik. Bu saatten sonra korku yok onlar düşünsün.

Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Sn.kitapci silverline dan canımızın yandığı doğrudur. Amma o hesapları kapattık kendi adıma. Yeni vizyon yeni maliyet illaki sıfır maliyetli evladıyelik. Bu saatten sonra korku yok onlar düşünsün.

Sn. Mastori,ben de aynı düşüncedeyim......Zaten sizinle yıllardır aynı düşüncedeyiz galiba....... Bol kazançlar......Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Sayın Kitapçı, SILVER yıllardır ucuz kanaatimce...Hani hissenin gitmesine bir türlü izin verilmiyor...Halka arzda 7 dakikada 7 milyon lot, deyim yerindeyse, adeta süpürüldü...Patron defalarca medyada şöyle büyüdük şöyle ödül aldık gibi demeçleri oldu...Hani FORBES dergisi dahil medyada hep boy gösterdi...Cidden SİLVER büyüyordu ama hisse fiyatlarına bir türlü yansımıyordu...Hani diğer ortakların yeni paylaşımları gibi haberler çok okuduk...Burada,bana göre patron ile işbirliği içinde, çeşitli manipülatörler cirit attı...Temennim burada böyle bir yatırımcı gurubu gelmişken SILVER ortaklığı hepimizi mutlu etsin...Bol kazançlarımız olsun..Yatırım Tavsiyesi Değildir...

7.  Alıntı Originally Posted by roark Yazıyı Oku
    Sayın Kitapçı, SILVER yıllardır ucuz kanaatimce...Hani hissenin gitmesine bir türlü izin verilmiyor...Halka arzda 7 dakikada 7 milyon lot, deyim yerindeyse, adeta süpürüldü...Patron defalarca medyada şöyle büyüdük şöyle ödül aldık gibi demeçleri oldu...Hani FORBES dergisi dahil medyada hep boy gösterdi...Cidden SİLVER büyüyordu ama hisse fiyatlarına bir türlü yansımıyordu...Hani diğer ortakların yeni paylaşımları gibi haberler çok okuduk...Burada,bana göre patron ile işbirliği içinde, çeşitli manipülatörler cirit attı...Temennim burada böyle bir yatırımcı gurubu gelmişken SILVER ortaklığı hepimizi mutlu etsin...Bol kazançlarımız olsun..Yatırım Tavsiyesi Değildir...
    Ne güzel özetlemişsin sn.roark Tebrikler.

8.  Alıntı Originally Posted by roark Yazıyı Oku
    Sn roark ben şirketin geçmişini bilmiyorum , açıkçası rakamlar aklımda değil ama pahalı buluyordum , 20008 cirosunu ,karını ve öz sermayesini biliyormusunuz , bize ip ucu verir bu bilgi...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •