Arama sonucu : 37 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Macd indikatörü hakkında

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Darvas Yazıyı Oku
    Başarılar, umarım bir şeyler çıkar
    Teşekkür ederim, umarım çıkar...

Alıntı Originally Posted by ertan Yazıyı Oku
    öncelikle her hisse için ayrı bir sayfa yapın. Geçmiş bütün olan olayları o sayfaya yükleyin. Bakın bakalım kriteri sağlayan hisse ertesi gün en yüksek kaç görmüş, en düşük kaç görmüş. Bunların bir ortalamasını alırsınız ve yaklaşık olarak kriter sağlandığında yaklaşık olarak nereye kadar yükselebilir nereye kadar düşebilir. her hissenin davranışı farklı olacaktır. Kafanızda bir resim oluşacaktır. Hangi hisselerde başarılı olmuş bu kriter ona bakın. her hisseye her kriter uymayabilir.

Bu kriteri en az 3 ay kağıt üzerinde trade edin, mesela 100 örnek olsun sonra bakın 100 örnek sonunda ne kadar kazandınız ne kadar kaybettiniz. Kazandığınızda ne kadar kazandınız, kaybettiğinizde ne kadar kaybettiniz.

Bununla ilgili olarak Van Tharp'ın kitaplarını önerebilirim.
    Bütün hisseler sayfa açıp yüklemeyi nasıl yapacağım konusunda bir fikrim yok. Sanırım başaramayacağım bir iş. Kriterleri sağlayan hisselerin sinyal öncesi ve sonrası tarihlerine ilişkin neredeyse tüm indikatörlerin sonuçlarını alabiliyorum (nereye kadar yükselmiş ya da düşmüş). Her hisse farklı davrandığı için sonuçlar pek iyi değil. Tarama emri verdiğim senetler içinde sinyal oluşturanların otomatik sonuçları ile seçilenlerle görsel olarak incelenerek karar verilenler arasında çok fark var. Bu görselliği sayısallaştırmaya çalışıyorum. İndikatörler arasında bağlantı kurmaya çalışıyorum. Şimdilik pek müspet değiller.

Önerdiğiniz kitaplar Türkçe mi? Van K. Tharp adına Türkçe yayın bulamadım. Türkçe değilse işim zor Teşekkür ederim.

"Trade your way to financial freedom" kitabın adı bu mu Sayın ertan?
    Son düzenleme : BJK Coccinella; 03-02-2018 saat: 21:06.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •