Sayfa 181/571 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

1. tümosan da halka arzdan beri aynı fiyattan tutup , 7 senedir soyan bir grubun neyine güvendiniz

2.  Alıntı Originally Posted by Adel1903 Yazıyı Oku
    internet sitesini kontrol ediyorumda gemi trafiği bilgileri sürekli güncelleniyor, mesela 1-3 şubat arası 9 gemi limandan ayrılmış ciddi gemi trafiği var, sabırla bilançoyu bekleyeceğiz artık
    ortak iyice bakaydın tekne olmasın onlar, hissenin düşüşüne bakınca tekneleri gemi gibi goruvermiyeydin

3. Kurbanlık koyun gibi bekliyoruz.... Allah kahretsin...

4. Şimdilik beklemedeyiz mecburen. Temettü ve bilanço zamanlarında illa ki yukarı çıkacaktır. O yüzden umutsuz olmamak gerek. Yabancıların girmesine ne zaman izin verilir bilmiyorum ama hisseye güveniyorum. Ve 3 ay veriyorum kâra geçmek için. Karamsar olmamak gerek; daha 10 gün oldu.

5. Salıdan sonra çakacaklar bu hisseye belli... polyannacilik oynamaya gerek yok... düşüş iyi aslında ama sermaye yok. Keske olaydı ortalama düşürürdük.sazan gibi atladık..

6.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    ortak iyice bakaydın tekne olmasın onlar, hissenin düşüşüne bakınca tekneleri gemi gibi goruvermiyeydin
    en büyük balıkçı teknesinin boyu 188 m uzunluğu yeterlimiii

7. Yabancı bi hisseye girmek için izin mı istiyo bi arkadaş yazmış) garip garip yorum yapan insanlar var burda... biri yazmış 1 sene 15.50 altına düşmez ben de dahil hepimiz acemi ve cahiliz....

8.  Alıntı Originally Posted by Winnergirl Yazıyı Oku
    Şimdilik beklemedeyiz mecburen. Temettü ve bilanço zamanlarında illa ki yukarı çıkacaktır. O yüzden umutsuz olmamak gerek. Yabancıların girmesine ne zaman izin verilir bilmiyorum ama hisseye güveniyorum. Ve 3 ay veriyorum kâra geçmek için. Karamsar olmamak gerek; daha 10 gün oldu.
    Yabancıların hisse alımı yasakmı ki tlman da...ytd...

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 181/571 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •