Sayfa 26/31 İlkİlk ... 162425262728 ... SonSon
Arama sonucu : 242 madde; 201 - 208 arası.

Konu: BistTrend Vol.III

1. Muhammet abi zahmet olmazsa tavhl son durumunu yorumlar mısınız

2. Hocam sizi burada tekrar gordugumuze cok sevindik , sinerji olustu sessiz takipcileriniz oldukca fazla emekleriniz icin sonsuz tesekkurler...

yaşlanarak degil yaşayarak tecrübe kazanır insan...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    lice___istanbul
    Gönderi
    3,908
    HAFTALIK PARA GIRISI

HAFTALIK PARA CIKISI

HAFTALIK ALAN

HAFTALIK SATAN

____________V_K____________

4. Selamlar arkadaşlar,

Uzun zamandır yazıp çizmedim,sağlam bir boğa piyasasında olduğumuz için kaybedenin pek olmadığı bir dönem geçirdik..Yükselen trend henüz bitmedi ama marjların azaldığı ve daha zor bir dönemden geçeceğiz,işte bu dönemde tecrübelerimi yine aktarmak isterim.

Tamamiyle borsaya odaklandığım birkaç yıl geçirdim,sadece kendi portföyümü yönetiyorum ve hala kendimi eğitmeye devam ediyorum,bu işi yaptığınız sürece de bu eğitim devam etmelidir..

Tarzım her zamanki gibi temeli ve haberi olan hisseleri bulup bu hisseler üzerinden teknik analize göre trade etmektir,orta ve uzun vadeli bir yatırımcı değilim,olabildiğince kar da oturabilmeyi ve trend değişene kadar hisselerde pozisyonumu tercih ederim.

Trade stratejim de Long ve Short pozisyonlar olacaktır,bu işin çift yönlü yapılması gerektiğini düşünüyorum çünkü piyasa bunu yapıyor,duygusal davranıp ben short yapmam diyenlere saygımız var elbet ama yatırım piyasası sizin duygularınıza aldırmayacaktır..

Bu hafta bir liste paylaşmak istemiyorum,dışarıdaki bozulmanın etkilerini izleyip doğru zaman da olduğumuzu düşününce paylaşımlarım olacaktır..

Hiç kimse analizlerimden %100 doğru sonuçlar beklemesin bunu zaten başarabilen trader yoktur,önemli olan alınabilecek en az riskle trade etmek..Risk bu sektörün doğasında var..

Sevgiler,saygılar..
    Tecrübe limitlerini bilmektir..https://twitter.com/KurtMuhammettt

5. Hoşgeldin abi

6. Hos geldiniz muhammet hocam hayirli aksamlar bu boga piyasasinda bana gore gitmeyen TEKNOSA ...hissesi var musaitseniz bir iki kelam birseyler yazabilirmisiniz tessekkurler

7.  Alıntı Originally Posted by uskuplu Yazıyı Oku
    Hos geldiniz muhammet hocam hayirli aksamlar bu boga piyasasinda bana gore gitmeyen TEKNOSA ...hissesi var musaitseniz bir iki kelam birseyler yazabilirmisiniz tessekkurler
    Hoşbulduk,hayırlı akşamlar..

Çok primlenmedi diye düşünseniz de son dip bölgesinden %40 civarı prim yaptı,eksi sermaye ve sürekli zarardan sonra son + bilançonun etkisi için fazla bile..hissenin tek elde tutulur hikayesi satacak olması,buralarda olmasının başka bir temel açıklaması yok..

Teknik olarak kısa yükselen trend desteğini de şu an,endex bozmasıyla ve destek çalışmazsa satış derinleşebilir.5.50 altında ki diğer desteği 200 üssel ho olan 5.18...satış hikayesi haricinde hisse hakkındaki yorumum olumsuz..

8. Takip ettiğimiz hisseleri yazmadan önce endexin 115 bin üstünde kalabilmesini izlemek lazım,sonrasında yine boğa piyasasının devamını bekliyoruz,ana yükselen trend oldukça güçlü,şimdilik trend değişimini konuşmak için çok erken..

Sayfa 26/31 İlkİlk ... 162425262728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •