Sayfa 192/623 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon
Arama sonucu : 4983 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: IHEVA - İhlas Ev Aletleri

1.  Alıntı Originally Posted by mamoste85 Yazıyı Oku
    Takip ettigim hisseler hepsi cikti, bu saatten sonra satamam seni...ytd

bu tür yorumları okuyup gulmek ve neşelenmek için foruma bakıyorum yahu bi de küçük yatırımcılar olarak trip atmamız yokmu cıldırdıyor gülmekden bu saat den sonra satamazmız yahu sana sat dıye zorlıyan kim ki küçük yatırımcı hıssesını satar sa ihlasın senelerce hamballıgını kim yapacak?aman satma sımsıkı tut

yazılarımın tamamı hayal ürünüdür asla al sat yada tut tavsiyesi degildir...

2.  Alıntı Originally Posted by kibirli Yazıyı Oku
    bu tür yorumları okuyup gulmek ve neşelenmek için foruma bakıyorum yahu bi de küçük yatırımcılar olarak trip atmamız yokmu cıldırdıyor gülmekden bu saat den sonra satamazmız yahu sana sat dıye zorlıyan kim ki küçük yatırımcı hıssesını satar sa ihlasın senelerce hamballıgını kim yapacak?aman satma sımsıkı tut

Yukardan kismi satis alttan yerine koymaya calisiyorum...ihlas grublarinda al sat...spek te ayni sekilde lot sayisini artiriyor, yoksa tavan tavam cok cok zor. o yuzden hepsini satmiyorum... zamani geldiginde toplu insAllah...ytd

3.  Alıntı Originally Posted by kibirli Yazıyı Oku

Sen ne kadar büyük yatırımcısın merak ettim. Buraya gelmiş yatırımcıyla kafa bulduğunu sanıyorsun. Hisseyi taşımak hamallık değildir. Asıl hamallık insanlara gereksiz laf sokmak için çalışan bir beyni taşımaktır...
    Adam alır satar tutar sana mı kaldı Akıl vermek kafa bulmak. Çok ileri derece bir zekan varsa bir zahmet bildiğini paylaş yoksa burada mamoste85 yada ben veya herhangi hisse taşıyan yatırımcıya laf söyleme akıl vermeye çalışma o akıl fazlasıyla bizde mevcut varsa ihtiyacın akla gel bir zerresi sana akıl tutulması yaşatır...

haftalık hisse yarışmamızda kurallara uygun 3 hisse seçin 1 hafta yarışalım.
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...56#post1651656
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    banana republic
    Gönderi
    650
    alet 51-52/57 arasinda git gel yapiyor.51 gibi taban oluşturursa eyi olur
    iflas da daha aşşa gelmemeli
    bir umuttur yaşatan insani
    ATMA recep!bu fakir bu görevde olduğu sürece o papazı alamazsın

6.  Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    Sen ne kadar büyük yatırımcısın merak ettim. Buraya gelmiş yatırımcıyla kafa bulduğunu sanıyorsun. Hisseyi taşımak hamallık değildir. Asıl hamallık insanlara gereksiz laf sokmak için çalışan bir beyni taşımaktır...
    Adam alır satar tutar sana mı kaldı Akıl vermek kafa bulmak. Çok ileri derece bir zekan varsa bir zahmet bildiğini paylaş yoksa burada mamoste85 yada ben veya herhangi hisse taşıyan yatırımcıya laf söyleme akıl vermeye çalışma o akıl fazlasıyla bizde mevcut varsa ihtiyacın akla gel bir zerresi sana akıl tutulması yaşatır...

evet sen ne kadar büyük yatırımısın diye sual etmişiniz ben küççük hatta küçücük minnacık bir yatırımcıyım

hisseyi yıllarca taşımanın HAMBALLIK olmadıgını yazmışınız nasıl bir beyne sahıpsınız bılmıyorum ama bir eşya emtiya vb ürünlerı tasımak HAMBALLIK tır daha hamballık tarifini bilmıyorsunuz bence sözlüge bi göz atın hamballıgın anlamı neymış?

alan alsın satan satsın tutan tutsun benım umrumda degıl kim ne yaparsa yapsın

cok akıl dan dolayı akıl tutunmasından bahsetmışın bana da zerre kadar akıl al sende akıl tutulması yaşa demişin saol ben akıl tutulması yaşamak istemıyorum o zerre kadar vereyım dedıgın aklın sende kalsın ki bende MAZALLAH akıl tutulması yaşamıyayım

ben yıne hayal dünyam da hayal kurarak bir şeyler yazdım YAZILARIM ASLA AL SAT YADA TUT TAVSIYESI DEGİLDİR. diyede özellıkle belırteyım isteyen alır ıstemıyen almaz ısteyen satar ıstemeyen satmaz...

7.  Alıntı Originally Posted by kibirli Yazıyı Oku
    evet sen ne kadar büyük yatırımısın diye sual etmişiniz ben küççük hatta küçücük minnacık bir yatırımcıyım

hisseyi yıllarca taşımanın HAMBALLIK olmadıgını yazmışınız nasıl bir beyne sahıpsınız bılmıyorum ama bir eşya emtiya vb ürünlerı tasımak HAMBALLIK tır daha hamballık tarifini bilmıyorsunuz bence sözlüge bi göz atın hamballıgın anlamı neymış?

alan alsın satan satsın tutan tutsun benım umrumda degıl kim ne yaparsa yapsın

cok akıl dan dolayı akıl tutunmasından bahsetmışın bana da zerre kadar akıl al sende akıl tutulması yaşa demişin saol ben akıl tutulması yaşamak istemıyorum o zerre kadar vereyım dedıgın aklın sende kalsın ki bende MAZALLAH akıl tutulması yaşamıyayım

ben yıne hayal dünyam da hayal kurarak bir şeyler yazdım YAZILARIM ASLA AL SAT YADA TUT TAVSIYESI DEGİLDİR. diyede özellıkle belırteyım isteyen alır ıstemıyen almaz ısteyen satar ıstemeyen satmaz...
    Dersimiz edebiyat değil ama hambal diye bir şeyin olmadığını Türk Dilindeki yazılışının hamal olduğunu öğren sonra laf yetiştir. İnsanların canı yanmışken insanların parası ve umudu gitmişken niyetin kötü olmasa bile onlara saygından alay edici kafa bulucu şeyler paylaşmazsın.

8. heyyy alo tahtayı yapan kişi yada kişiler

bu şekilde hıssenın ırzına geçmeye devam edersenız hisseyi sırtında yıllarca taşıyacak yeni HAMAL lar bulamassınız hatta mevcut vefakar cefakar HAMAL larıda ürkütüp kaçırır sınız sonra hisseye kendiniz HAMALLIK yaparsınız benden demesi

yine hayal dünyam da kendimce hayal kurdum yazılarımın tamamı hayal ürünü olup asla al sat yada tut tavsiyesi degil dir

Sayfa 192/623 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •