Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
Sen ne kadar büyük yatırımcısın merak ettim. Buraya gelmiş yatırımcıyla kafa bulduğunu sanıyorsun. Hisseyi taşımak hamallık değildir. Asıl hamallık insanlara gereksiz laf sokmak için çalışan bir beyni taşımaktır...
Adam alır satar tutar sana mı kaldı Akıl vermek kafa bulmak. Çok ileri derece bir zekan varsa bir zahmet bildiğini paylaş yoksa burada mamoste85 yada ben veya herhangi hisse taşıyan yatırımcıya laf söyleme akıl vermeye çalışma o akıl fazlasıyla bizde mevcut varsa ihtiyacın akla gel bir zerresi sana akıl tutulması yaşatır...

evet sen ne kadar büyük yatırımısın diye sual etmişiniz ben küççük hatta küçücük minnacık bir yatırımcıyım

hisseyi yıllarca taşımanın HAMBALLIK olmadıgını yazmışınız nasıl bir beyne sahıpsınız bılmıyorum ama bir eşya emtiya vb ürünlerı tasımak HAMBALLIK tır daha hamballık tarifini bilmıyorsunuz bence sözlüge bi göz atın hamballıgın anlamı neymış?

alan alsın satan satsın tutan tutsun benım umrumda degıl kim ne yaparsa yapsın

cok akıl dan dolayı akıl tutunmasından bahsetmışın bana da zerre kadar akıl al sende akıl tutulması yaşa demişin saol ben akıl tutulması yaşamak istemıyorum o zerre kadar vereyım dedıgın aklın sende kalsın ki bende MAZALLAH akıl tutulması yaşamıyayım

ben yıne hayal dünyam da hayal kurarak bir şeyler yazdım YAZILARIM ASLA AL SAT YADA TUT TAVSIYESI DEGİLDİR. diyede özellıkle belırteyım isteyen alır ıstemıyen almaz ısteyen satar ıstemeyen satmaz...