Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
Hisse 8-9 TL bandında gezerken 22-23 TL hedef veren insanları da aynı taktikle kaçırmışsınız tahtadan... Hisse şimdi 40 TL... Merak edenler eski forumu okusunlar... Ben buradayım ve yazar çizerim... Son olarak birseyi de hatirlatayım bu hissenin düşmesi beni sevindiriyor, yükselmesi ise üzüyor demiştim geçen günlerde.. Hala aynı düşüncedeyim... Bir müddet dahada böyle devam edecek düşüncelerim...

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın İnatçı Bomberman, samimi olarak üzüldüm. belli ki sıkıntın büyük, belli ki gençsin toysun, algılarda sıkıntı var. Ama böyle olmak saçma ithamlarda bulunma hakkı vermez. Bence haddimize dikkat etmek lazım.
1.) 20 yıla yaklaşan emek verdiğim bu hissede yatırımcı kaçırmaya çalışmak en hafif haliyle aptallıktır. Belliki kendin gibi düşerken sevinen tiplerden sandın bizi. Ben bu hissenin her zaman boğa sıydım. Ve hala aynıyım. Telden görüştüğüm bir kaç forumdan arkadaşıma geçenlerde eser miktarda 45-46 telden aldığımı söyledim.
2.) iyi oku okuduğunu iyi anla. Senin çizgilerin bizi güldürür. O kadar. Bizim hedeflerimiz çok farklı. BUNUN TEK ETKENİ PATRON DUR. hiç çabalama çizgilerle..
3) Şunu söyleyeyim.. Tabi Diğer Arkadaşlara.. Çizgilerin le sana mutluluklar... Siyasi konjonktürde büyük değişiklikler oldu yani içine edildi. ve patronun tüm planları suya düştü. Ben de patronun önünü göremediğini, bizim durumumuzun onun hiç umurunda olmadığını düşünüyorum. Ne zamanki bir planı olacak ve bu plan için bize ihtiyacı olacak.. O zaman birşeyler OLABİLİR. AMA BEN BU KONUDA KESİNLİKLE UMUTSUZUM YAKIN VE ORTA VADEDE. DURUM LAR ORTADA... para oldukça almaya devam[emoji23]

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.