yatırdığının yüzde 4-5 i gelecek diye yüzde 95 i 3-5 gün rehin vermenin mantıksızlığını öğrenmiş olduk bu şekilde...
yatırdığının yüzde 4-5 i gelecek diye yüzde 95 i 3-5 gün rehin vermenin mantıksızlığını öğrenmiş olduk bu şekilde...
Halka arz fiyasko olmuştur benim gözümde...
İsterse artık fiyatı buradan fizana gitsin... KY'ye kazandırmıyorsan büyük değilsin... Sonuda SA'da olsa hikayesin...
Elbette günü gelince tarihin tozlu sayfalarında yerini alacaksın...
İşte o gün inşallah KY'nin elinde olmazsın... Diyorum ama mutlaka birilerine kakalayacaklardır...
Dikkatli olun arkadaşlar... 3 kuruş kazanmak uğruna mecburi yatırımcı olmayın...
Almayın, satmayın demiyorum dikkatli olun...
Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...
Madem bu kadar talep var neden alt fiyattan gerçekleşti birde ek satış yapıldı mı acaba.ytd
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gerçek çok adiler ben hisselerimi sattım 7 . 8 bin zarar ettim 15000 talep girdim verdikler 828 adet ş................................ler
ben anlamıyorum sabah baktım 14666 adet yazıyordu şimdi 828 adet düşmüş
lanet olsun arz marz girmiyecem
Evet bu konuda haklısınız. Türkiye de halka arz yapıyorsun % 5 ini vereceğim diyorsun. O zaman neden yurtdışında arz yapmıyorsun. Bence en az yerliye %50 verilmesi gerekirdi. Hatta bu kural olmalı.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar ne güzel işte çok talep olması ( geri kalan para nakitte rehin olsa da. )
Az talepten ziyade çok talep eyyidir
Yer İmleri