Sayfa 470/948 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,753 - 3,760 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by axaray Yazıyı Oku
    Sayın keko yanlış hatırlamıyorsam sizinle bedelsiz döneminde goody de beraberdik, size iyi şeyler harici bir şey dememişlerdir. Bilgili bilinçli bir yatırımcısınız.

“â€Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.â€â€
    doğrudur dostum goodyeardaydık...goodyearın bedelsiz vereceğini ısrarla söylüyordum...bir kaç aylık sabırdan sonra gerçekten de bedelsiz açıklamış idi...o hisseden %70 lik kazancım olmuştu...tabi umudumuz %200-300 kazanmaktı ama olmadı...ona da şükür...krontta hakkımda ne söylediklerini bilmiyorum ama başımız her zaman diktir ve yüzümüz de aktır...hissede ne gördüysek söylüyoruz artık risk de karar da yatırımcınındır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Arsanın m2 si, şirket yetkilisi ile sohbetimizde bizzat teyit edildi. 103.000 m2.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

3.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Arsanın m2 si, şirket yetkilisi ile sohbetimizde bizzat teyit edildi. 103.000 m2.
    adığını ve katma değerli ürün gelişmediğini belirten Silverline Anskastre Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mustafa Laçin, rekabette öne çıkmak için teknoloji ve tasarım odaklı ve hızlı üretim yeteneği gerektiğini bu açıdan da marka olarak üretim kapasitesini artıracak yarımlar yaptıklarını anlattı. Tüm bu makine yatırımlarını yaparken istihdamlarını artırmaya devam ettiklerini de belirten Laçin, “İnsan gücü ve emeği yine odağımızda. 2012-2016 yılları arasında yüzde 43’lük bir istihdam artışı gerçekleştirdik. Özellikle kadın iş gücünü artırmak ve üretimde kadın istihdamını yükseltmek amacıyla İşkur ile projeler geliştiriyoruz. Son 4 yılda kadın çalışan sayısını yüzde 200 artırdık ve 150’ye ulaştık. Önümüzdeki beş yıllık süreçte kadın istihdamını yüzde 50 artırmayı hedefl iyoruz†diye konuştu.Üretimine 1994 yılında 1050 metrekare alanda başlayan marka, bugün Amasya Merzifon’da 103 bin m2 alanda yılda ortalama 1 milyon 200 bin adet üretim gerçekleştiriyor. Yurtiçinde ankastre grubunda ilk konsept mağazalaşmayı başlatan Silverline Ankastre, 20 konsept mağazaya ulaştı.

4. Ağırlıklı ortalaması 2,69 dan olmasına rağmen kapanış 2,71 den oldu...bu kapanış hissenin yola devam etmek istediğini gösteriyor...kapanışı ve duruşu çok güzel oldu...endeksin bir ara %1,25 civarındaki bir eksisine rağmen artılı durumunu bozmadı...

daha önce kapanış olarak 2,70 ten daha yukarısında bir kapanış olmamıştı...bu gün 2,71 ile o zirveyi kapanış olarak geçtik...bir çeşit 2,70 direnç idi şu anda orayı aşmamız güzel...yakın dirençler 2,74 ve 2,83 lerdir...bu gün zaten 2,77 nin görülmesi 2,74 direncinin de artık geçilmek üzere olduğunu gösteriyor...artık bir gözümüz 2,83 dirençlerinin geçilip geçilemeyeceğinin üzerinde olacak...bakalım bu günkü hoş duruş orayı geçmemizi sağlayacak mı ???
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Biley demediker sadece keko vardı nerelerde acaba diye sordu biri.Topice hareket lazım diye seni sordular heralde

6.  Alıntı Originally Posted by knox Yazıyı Oku
    Biley demediker sadece keko vardı nerelerde acaba diye sordu biri.Topice hareket lazım diye seni sordular heralde
    valla dostum bende merak ettim o yorumu...taradım bir türlü bulamadım kendim ile ilgili yorumu..yoksa muhakak bir cevap yazacaktım...

7. Aranıza yeni katıldım.Bereketli kazançlar olsun....
    Yatırım tavsiyesi değildir..

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    valla dostum bende merak ettim o yorumu...taradım bir türlü bulamadım kendim ile ilgili yorumu..yoksa muhakak bir cevap yazacaktım...
    Dediğim gibi ben yazıldığı gün gördüm.Sadece nerde diye soruldu?
    Orada hateketler durağan.Bende dahil yatırımcılar sıkılmış durumda.Motivasyon kaynakları netten bulunmuş haberler ve geçen sene 3- 4 lerde blanço öncesi yapmış olduğu hareketlere benzerlik.Yönetimde biraz ketum olduğundan blanço tahminide zor ılduğundan insanlar elimizde tutarak yanlış mı yapıyoruz diye soruyorlar kendilerine.Tecrübeli yatırımcıların yorumlarıda bu zamanalarda insanların meraklını uyandırdığından bir arkadaşın aklına geldiniz sanırım.
    Topiği meşgul ettiğim için özür.

Sayfa 470/948 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •