-
Rahat olun 3.00 ün altina gelecek acele etmeyin...sabirli olun
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Yabancı olayı resmen uydurma idi,sırf Kağıdı pazarlama işiydi.
YTD
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Kağıt 2 haftadır hergün düşüyor, ne bir açıklama nede bir açıklama isteyen var
-
bugün 3,25 ve üstü kapatsın hele bi ne zaman girsem bana 3-5 bişey kazandırmıştı saolsun şimdi de alım için uygun görünüyor bence inşallah hepimiz kazanırız yatırım tavsiyesi değildir
-
Ben bu kağıdın düşüşlerini olağan bir seyir olarak görmüyorum,birde firmanın bu kadar medyada her konuda haber yapılarak dillendirilmesini bir amacın parçası olarak görüyorum, hiç pozitif bir yanı olmadığını, sanki patronun Küçük yatırımcıyı kekelemeye çalıştığını düşünüyorum, mesala şöyle olabilir.
Şirket kimin? şu an elinde bulunduranların, biz hisseyi alarak şirketin imkanlarından yararlanıyoruz ? hayır, patronlar sözde yabancıya sattık diyerek gündem oluşturdular, böylelikle ellerinde sabit bekleyen 90 milyon lotu halka arz etmeden piyasaya saldı, oradan ise küçük yatırımcıya , adamlar elindeki lotları kaç liradan satarsa satsın ceplerine gidecek, bu kadar lotu dağıtsalar bile şirket ellerinden gitmeyecek, sanal olarak şirketi satıp gerçek paraları kullanacaklar, hiç bir kayıpları olmadan, bu kağıdın gidişi farklı yinede kimseyi etkilemeyeyim, bu benim sesli düşüncem, herkes yatırımında özgürdür.
YTD.
-
Ha bu arada 3.80 den alan yabancı keriz mi aldığı fiyatın altına satsın, hani yabancı en az 1-2 yıl beklerdi, zararına veriyorlarsa bu çakallar müşterilerine paralarını eksik mi iade edecekler, Yine kandım hile ki bir şirkete
YTD
-
Adamlar iki firmayı birleştirdi, sonra 2017 yılında % 250 prim yaptırdılar, ellerindekileri yukarıdan sattılar, bir sürü senaryo
YTD
-
Bugün 3.31 den açılan Kağıdı 10 bin lottan bile az bir miktarla 3.08 saldılar, hangi rakama bulsalar veriyorlar millete hiç mantıklı değildi.
BİST 100 şirketisin yabancı diyorsun, sektörün lideri olacam diyorsun, ihracat yılı olacak diyorsun ama kağıdın 3 /5 bin lotla dip yapacak mantıklı mı
YTD
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri