Arkamdan konusan herkes insallah urfadan batman arabasına binip antebe dogru yolculuk yapsin
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 Arkamdan konusan herkes insallah urfadan batman arabasına binip antebe dogru yolculuk yapsin Başkanım hostes koltuğunda görmüşler seni hayırdır.
Originally Posted by CÜNEYT Başkanım hostes koltuğunda görmüşler seni hayırdır. Urfaya geldim urfadan checkin yapacam bi baktim urfa diye antepten almisim ucak biletini urfadan batman otobusunde hostes koltuguna talim ankaraya kadar kirılır belim
Originally Posted by ayhan53 Urfaya geldim urfadan checkin yapacam bi baktim urfa diye antepten almisim ucak biletini urfadan batman otobusunde hostes koltuguna talim ankaraya kadar kirılır belim hay Allah üzüldüm başkanım. aman uyumaya söförü de uyutma sakın. sana iyi yolculuklar.
Originally Posted by CÜNEYT hay Allah üzüldüm başkanım. aman uyumaya söförü de uyutma sakın. sana iyi yolculuklar. Uyumak mumkun degil ayakta 3_ 4 yolcu koltuklarin her birinden 2-3 SURIYELI BEBE CIKIYOR
Originally Posted by ayhan53 Uyumak mumkun degil ayakta 3_ 4 yolcu koltuklarin her birinden 2-3 SURIYELI BEBE CIKIYOR Amman uyuma Baskanim, yoksa uyandigingda spekler gibi donuna kadar soyarlar
Son düzenleme : apache64d; 06-02-2018 saat: 00:40.
Originally Posted by ayhan53 Uyumak mumkun degil ayakta 3_ 4 yolcu koltuklarin her birinden 2-3 SURIYELI BEBE CIKIYOR
2023 sonu Bist 8000?
Originally Posted by Goodbye Basına gelirse gülmeyi görürüm
Forum Rules
Yer İmleri