Kimse yok mu huhu
Kimse yok mu huhu
Bimer e kayıtlı sermayeyi aynı kalsın diye şirketin gönderdiği spk yorumu için itiraz ve ihbar ettim. Nedenlerini bilr anlatarak detaylı.. anlattım. Alarco carrier gibi dilekçeyi geri gönderse spk görün cümbüşü. Beklentim benim spk yorum olumsuz yapacak. Nafi bey de bildiğinden son 10 günde ne toplasam kâr deyip bizi ıyi silkeledi
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim palada hakikaten fakirin önde gideniymiş arkadaş. 😀
Valla çok sessiz kaldı buralar. Oysaki daha düne kadar sermaye tavanı artışı olacak bak gördünüz mü bu hareketleri o yüzden yaptı, yok mal devri yapıldı kıldı yündü derken gitti 70 kademe. Eee sen ağzını açar kendinden başkalarına güven duymaya kalkarsan olacağı bu. Bizim yatırımcı akikkallanmaz. Halbuki bir insan bir defa sokulduğu bir yerden ikinciye sokulmaz. Ama gelde anlat. Neyse.... Spek efendi dicem ama tahtada in cin top oynarken spek diye birilerinin varlığından söz etmek mümkün değil. Hal böyle olunca da bizde birilerinin aşşağı basması ve mallanabilmek adına eller tetikte bekliyor olacağız. Hayırlı geceler.
Son düzenleme : Uzun burun; 08-02-2018 saat: 01:11.
Millete yedirdiler yok öyle yok böyle diye. Küçük yatırımcıya yüklediler malı taşıttırıyorlar. Bakalaım nereye kadar salınmasına müsade edecekler.
Yer İmleri