Sayfa 97/413 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon
Arama sonucu : 3298 madde; 769 - 776 arası.

Konu: BRYAT - Borusan Yatırım ve Pazarlama

Alıntı Originally Posted by Black Diamond Yazıyı Oku
    bunu anlayamadım işte..kim neyi ötekine vuruyor??teknik yorum istemiştim sadece..seviyemizi kaybetmeyelim lütfen.yoksa düşürmek kolay..
    Çizgici üstad diyerek alay ettiğinizi düşündüm.. Ve sn. Sinirli Bezgin de sizin bu yazınızı kendi üslubuna! malzeme yapmış... Bu yüzden böyle bir tepki verdim yanlış anladiysam kusura bakmayın... Analiz olarak güncel durumda 40.10 40.20 seviyelerini maximum dip seviyeleri ve onay noktası olarak görüyorum... Bu dip seviyesi düşüş hızına bağlı olarak değişebilir...

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

2.  Alıntı Originally Posted by teoss Yazıyı Oku
    Sayın bezgin bu hissenin patron hissesi olmadığını iddia ettim mi? Müsaade edin de insanlar paylaşım yapsın. Her koyun kendi bacağından asılır. Siz kepenk kapatmayın da olumsuz paylaşımlara biraz ara verin

C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Olumsuz demeyelim, gerçekçi diyelim.
    Siz kişilerin gerçekleri bilmesini değil kandırılmalarını istiyorsunuz.
    Ayrıca ben olumsuz birşey demiyorum.. 2020 kısa vadedir.. Al, varsa paran almaya devam et sonra unut diyorum. Hani vardır ya bazı kişiler alim 3 günde malı götüreyim, bu kişiler için uygun bir ortam yok.. Ayrıca çok iyi ortamlarda bile bryat izin vermez böyle çok zeki! İnsanlara

Ayrıca ben size yapmayın demedim, diyemem,. Böyle bir hakkım yok. Sadece burada tarih tekerrür ediyor, bunu ifade ediyor buradan bilgi sahibi olmak isteyenlere yaşanmışlıkları anlatıyorum. Faydası olsun diye.. 250 - 360 günlük yatırımcıları öğüttü bryat.. Kimse öğütülmesin ütülmesin diye yazdıklarım

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Kaybı da kazancı da gördük 1 yıl sonra aldığım yerden veririm. Ayrıca kişilere gerçekleri öğretme gibi bir misyonunuz var anladığım kadarıyla. Burada kimse kimseye akıl veremez, gerçekleri gösterdiğini iddia edemez, ayar veremez.. Herkesin deneyimi ayrı, borsa hikayesi farklı kayıp da kazanç da herkesin kendini ilgilendirir. Burada deneyimler! ve zekalar! irite edici ve alaycı şekilde gösteriliyor. Böyle yapıldığında kasıt aranır. Ben 250 gün ve 365 gün içerisinde "öğütülmek" ve hoş vakit geçirmek istiyorum. Müsaade ederseniz.

C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : teoss; 06-02-2018 saat: 16:52.

4. patron en son 38 den almıştı..o alınca ben de almıştım..biz ondan zengin miyiz? gelsin yine alalım..
    sinirli ama çok sabırlı hocama selamlar
    YTD

Boktan hisse bu yahu ne işiniz var YTD

BRYAT YILLIK TRENDLARİ

Temettüler hariç 2008 dünya krizinden sonra yaşadığı aylık yıl sonu hareketleri

Yani yazdığım tarihdeki ay içindeki hareketleri dip tepe

3 Kasım 2008 ay içi hareketleri 1,77 ile 2,33 arasında hareket olmuş diğer aylarda bu mantıkla yazacağım.

1 Aralık 2009 3,85-5,46

1Aralık 2010 7,18-8,12

1 Aralı 2011 6,70-7,68

1 aralık 2012 8,73-10,74

1aralık 2013 10,24-13,01

1 aralık 2014 16,80-22,26

1 aralık 2015 22,05-26,21

1 aralık 2016 26,50-30,46

1 aralık 2017 40,72-47,24

Bunlar aralık ve kasım ayı içindeki hareketler o yıllarda.

Toplamda.

2009 dan buraya toplamda %2200 kazandırmış.

YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Hala düşüyoruz.

Düşüş bitti demek için artı kapatmalıyız en az 2 gün üst üste

Hala 41,50 nin altı olabilir .YTD
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

7. 2008 mart nisan ayında şirket bryat hisselerini almaya başladı o zaman 0rtalama 3 40 civarında işlem yapıyordu o günden bugüne kadar hesapladığımız zaman toplam 330 tl bürüt temettü vermiş o günlerde hisse alan varsa stopajı düşünce tahmini 30 kuruş maliyeti vardır birde temettülerle hisse aldıysa maliyet sıfırın altında yani sermayesinin üzerinde kar da dır
    bu zamanlarda bazı kişiler hisse hakkında çok konuşuyor 3 günde 5 günde kazanmak istiyor bu şekilde kazanan olmaz ancak 3 /5 kuruş kazanıp kendini avutur
    yatırım tavsiyesi değildir

8.  Alıntı Originally Posted by kartopu Yazıyı Oku

2008 mart nisan ayında şirket bryat hisselerini almaya başladı o zaman 0rtalama 3 40 civarında işlem yapıyordu o günden bugüne kadar hesapladığımız zaman toplam 330 tl bürüt temettü vermiş o günlerde hisse alan varsa stopajı düşünce tahmini 30 kuruş maliyeti vardır birde temettülerle hisse aldıysa maliyet sıfırın altında yani sermayesinin üzerinde kar da dır
    bu zamanlarda bazı kişiler hisse hakkında çok konuşuyor 3 günde 5 günde kazanmak istiyor bu şekilde kazanan olmaz ancak 3 /5 kuruş kazanıp kendini avutur
    yatırım tavsiyesi değildir
    sn Kartopu, sözünü ettiğiniz 3.30TL temettünün 2.62 TL sini 2013 den sonra vermiş. Siz tümünü 2008 deki fiyattan düşerseniz hesap hatası olur..

Sayfa 97/413 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •