Sayfa 167/928 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. hissede yabancı payının düşük olması avantaj olabilir bu dönem.....yabancı gözü kapalı satıyor satacağı zaman....

2. hisse can çekişiyor resmen şu ızdırabından kurtaracak sifonu çekecek babayiğit lazım....çek çekebildiğin kadar aşağı rahatlasın adi hisse...nedir hergün öleceğimize bir kere ölürüz kalan kalır kalmayan gider....çok adi bir spekle karşı karşıyayız...takas oyunları ile güya yatırımcı kandıracaklar.....zirveye göre % 100 prim yapması lazım hala gözü toprağa bakıyor sanki hiç düşmemiş....en kıytırıktan hisseler prim yaptı bu hisse 50000 puan endeks artışını tınlamadı....

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Gün boyunca kuyruğu dik tutuyor görüntüsü seans sonunda basıyor aşağı adi oyuncu...

5.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku
    Gün boyunca kuyruğu dik tutuyor görüntüsü seans sonunda basıyor aşağı adi oyuncu...
    bir zamanlar % 30 paya sahip deuche bank % 2 paya sahip....psikolojiyi iyice bozdu ortak....ibrahim yumaklı kendini ispat edemedi bir halt olmayacağını belli etti umarım kenara çekilir....yatırımcı lehine hiçbirşey yapmıyor adiler hiç olmasa kasada parayla sermaye artırın yine kazanın....% 100 bedelsiz sermaye artırımı olsa yatırımcıda sevinse şirkette kazansa.....

6.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    bir zamanlar % 30 paya sahip deuche bank % 2 paya sahip....psikolojiyi iyice bozdu ortak....ibrahim yumaklı kendini ispat edemedi bir halt olmayacağını belli etti umarım kenara çekilir....yatırımcı lehine hiçbirşey yapmıyor adiler hiç olmasa kasada parayla sermaye artırın yine kazanın....% 100 bedelsiz sermaye artırımı olsa yatırımcıda sevinse şirkette kazansa.....
    ortak şirket yönetiminin borsada hissenin işlem yaptığından hic haberi yok gibi. Yunanlının da umrunda, bir iki grupla oda eskiler gibi anlaştı , yüzde rüşveti ni aldı iki defa çıktı konuştu ve birilerine mali sattırdı , yumaklı kendi açısından bu şirkette büyük paralar vurdu ,

Kovsalarda umursamaz cunki köşeyi dönüyor gelen.

Kendini sana bana gore ispat edemedi, git birde yumaklinin keyfine bak, adam trilyon kazandı buradan vurgunla, bunu yazıyorum ya birazdan bu yazımı silerler vede beni engelletirler, cunki bu formda iyice şaşırdı, doğru söyleyince yasakliyorlar.

7. Bilanço bu cuma günümü,

Ne gelir acaba tahmini olanlar var mi?

Zarar mi gelir kar mi gelir?

8.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    Ortak Potash firması neden 29 Aralıktan itibaren işlem görmüyor.. Grafikte market closed yazıyor..

Sayfa 167/928 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •